18/04/2024

Άγγελος Γιακουμής: «Θα τα δώσω όλα στο ONE FC»

O Γιακουμής πάει για δυνατό ντεμπούτο στην μεγαλύτερη striking διοργάνωση του κόσμου

Αποφασισμένος να νικήσει τον Mohammed Sadeghi και να κερδίσει το συμβόλαιο δύο χρόνων στο ONE FC είναι ο Άγγελος Γιακουμής.

Ο μαχητής του BG Academy, κάνει το ντεμπούτο του την Παρασκευή  στις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, με τον αγώνα να δείχνει live το κανάλι και η σελίδα FACEBOOK του ONE FC. 

O Γιακουμής λίγες μέρες πριν την μεγάλη μάχη μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για τον στόχο του στο ερχόμενο παιχνίδι.

«Ο στόχος μου είναι πρώτα από όλα η η νίκη και να δώσω ένα όμορφο θέαμα. Από εκεί και πέρα, θέλω να πάρω το συμβόλαιο για δύο χρόνια και να αρχίσω να ανεβαίνω στα rankings του ΟΝΕ championship έτσι ώστε να μπορώ να διεκδικήσω τον τίτλο», τονιζει στα πρώτα του λόγια ο Έλληνας striker που ανυπομονεί να μπει στο κλουβί. «Αισθάνομαι πολύ όμορφα και νιώθω ότι οι κόποι μου σιγά σιγά ανταμείβονται, με σκληρή δουλειά και πίστη στο όνειρο μου».

Τέλος ο αντίπαλος του έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας κάτι οποίο γνωρίζει καλά ο Γιακουμής.

«Ο αντίπαλος μου είναι πολύ δυνατός σκληρός και έμπειρος αρκετά. Ένας από τους καλύτερους ξένους στην Ταϊλάνδη, όπως εγώ. Η μάχη θα είναι σώμα με σώμα και θα δώσουμε πολύ ωραίο θέαμα».

Διαβάστε περισσότερα:

Mike Tyson: «Η καλύτερη φάση της ζωής μου στην φυλακή»

Tommy ‘The Duke’ Morrison: O «λευκός Tyson» και η πυγμαχική τραγωδία που συγκλόνισε τον πλανήτη

Butterbean: Ο θρυλικος πυγμάχος ζούσε στην κόψη του…ξυραφιού λόγω παχυσαρκίας