20/04/2024

Φανή Πελούμπη: «Δεν είχα κάνει την κατάλληλη προετοιμασία»

H Πελούμπη αποδέχεται τις πιο δύσκολες προκλήσεις

Για τον πρόσφατο αγώνα της στo One Fc αναφέρθηκε η έμπειρη Φανή Πελούμπη που γνώρισε την ήττα από την Pethjeeja. Η αθλήτρια του Blue Dragon τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έκανε την κατάλληλη προετοιμασία γι’αυτό τον αγώνα. Αναλυτικά:

«Όσον αφορά τον αγώνα μου ένιωθα πραγματικά πολυ καλά παρ όλο που δεν είχα κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, πίστευα ότι τουλάχιστον θα μπορούσα να βγάλω τρεις ωραίους γύρους αλλά η αντίπαλος ήταν πολύ δυνατή, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα.

Δεν πειράζει όμως γιατί όσο μεγαλώνω ακόμα μαθαίνω και δεν νιώθω χαμένη γιατί μην ξεχνάμε ότι πολλές δεν δέχτηκαν να παίξουν μαζί της, εγώ ήμουν εκεί και τουλάχιστον το προσπάθησα. Η Pethjeeja θα πρέπει να με ευχαριστεί γιατί μπόρεσε κ αυτή να παίξει χάρη στο ναι το δικό μου

ΥΓ. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για ακόμη μια φορά, εσάς που πάντα είστε δίπλα μου και ας είστε μακριά Και θα τελειώσω λέγοντας.. Μακάρι να είχα μια κάμερα να τραβάει την καθημερινότητα μου, την προετοιμασία μου και όχι… για να καταλάβετε τι συμβαίνει η τι δεν συμβαίνει.

Και όχι δεν θα σταματήσω, θα σηκωθώ και πάλι και θα συνεχίσω, γιατί πιστεύω ότι είμαι πολύ δυνατή και ότι έχω ακόμα να δώσω,Κανένας δεν με λυγιζει και πάντα θα έχω αυτό το χαμόγελο γιατί αυτή ειμαι εγώ, γιατί ξέρω που είμαι και τι κάνω».