Στην Ελβετία για ζώνη ο νικητής του Mad Dog Tournament

Στην Ελβετία για ζώνη ο νικητής του Mad Dog Tournament

Το event για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα γίνει στην “Fighters Arena” ως συνδιοργάνωση με το “Champions Night”.


Διαβάστε την ανακοίνωση του Άννη Δομετίου που σηματοδοτεί ακόμα πιο στενή συνεργασία με τον κ. Σταύρο Μητσκολάβα , μιας και ο ίδιος γίνεται υπεύθυνος της I.P.T.A. στην Ελλάδα στον κλάδο του Muay Thai :

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο Κωσταντίνο Αθανασόπουλο για την άψογη συνεργασία στα “Champions night Mad Dog Tournament” και ελπίζω σε μεγαλύτερα μελλοντικά σχέδια.

Όσον αναφορά τα παιχνίδια του Muay Thai για τις 24 Φεβρουαρίου θέλω να τονίσω ότι οι προσπάθειες τόσων χρόνων αποδίδουν καρπούς με σωστά μεθοδικά βήματα και με σωστούς επαγγελματίες συνεργάτες.

“Έχουμε καταφέρει σε αυτό το τουρνουά να δημιουργηθεί τετράδα στα 71 κιλά και ο νικητής που θα πάρει την ζώνη του τουρνουά στις 25 Μαρτίου θα παίξει στην Ελβετία σε έναν αγώνα για τον διεθνή τίτλο και ζώνη της I.P.T.A. .

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο και συνεργάτη Σταυρό Μητσκολάβα και όλο το “Μagna Τeam” για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία αναθέτοντας μου τις ζώνες της I.P.T.A. στην Ελλάδα στον τομεα του Muay Thai .

Ακόμα περιμένουμε με ανυπομονησία την συνεργασία προσπαθώντας μαζί με τον δάσκαλο Σταυρό Μητσκολαβα μιας μεγάλης ομοσπονδίας στο επαγγελματικό κομμάτι του Muay Thai που θα ανανεώσει τον κλάδο.»

Στην φώτο όλοι οι πρωταθλητές του μακροβιότερου τουρνουά Muay Thai εδώ και 6 χρόνια με τα rankings να περιλαμβάνουν περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες.