30/04/2024

Σεμινάριο από τον κορυφαίο Buakaw στην Αθήνα

Η άφιξη του θρυλικού BUAKAW BANCHAMEK για σεμινάρια στην Αθήνα 23 και 24 Ιανουαρίου  είναι γεγονός και ο στόχος επιτεύχθηκε μετά από προεργασία 18 μηνών. Ότι δεν κατάφεραν όσοι απλά το ονειρεύτηκαν, έγινε πραγματικότητα και φέρει την υπογραφή του Έλληνα μετρ του Muay Thai δασκάλου Kru Μάριου Μπαρμπάτσα.

Ο δάσκαλος των δασκάλων του εγχώριου Muay Thai και τέως προπονητής του Μιχάλη Ζαμπίδη Kru Μάριος  ζώντας το τελευταίο διάστημα στην Ταϊλάνδη, έκλεισε την συμφωνία με τον θρύλο του Muay Thai Buakaw ο οποίος θα βρίσκεται με το επιτελείο του στην χώρα μας και θα διδάξει το διήμερο σε αθλητές και προπονητές ξεχωριστά.

Ο εν ενέργεια 2 φορές πρωταθλητής του φημισμένου σταδίου της Ταιλάνδης Omnoi και 2 φορές πρωταθλητής του ιαπωνικού θεσμού K-1 MAX με συνολικά 302 αγώνες και 257 νίκες έχει να πει πολλά στους χιλιάδες Έλληνες φαν των ρινγκ. Την συντονιστική ομάδα του Kru Μάριου Μπαρμπάτσα για τα πολυαναμενόμενo σεμινάριo του Buakaw πλαισιώνουν οι Γιώργος Περγιάλης και Παναγιώτης Σώζος για την Ελλάδα και ο Σόλωνας Χαραλάμπους για την Κύπρο, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί γνωστό στάδιο για την τέλεση των σεμιναρίων.

Buakaw seminar muaythai in Greece 23-24 January 2016พบกันที่กรีช

Δημοσιεύτηκε από Teerawat Yioyim στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015