Παύλος Καπώνης: Το σχέδιο εξολόθρευσης του Parr και η μεγάλη μάχη

Παύλος Καπώνης: Το σχέδιο εξολόθρευσης του Parr και η μεγάλη μάχη

Στην μάχη με τον John Wayne Parr επικεντρώνεται ο Παύλος Καπώνης που αντιμετωπίζει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει ποτέ το παγκόσμιο Muay Thai και Kickboxing. Στις 11 Ιουνίου στο Λονδίνο, ο «Diamond» θα φορέσει τα γάντια του και θα ανέβει στο ρινγκ σε μία μάχη που όπως προβλέπουν πολλοί θα ξεσηκώσει το κοινό. Πάμε να δούμε τι λέει αποκλειστικά ο Καπώνης γι’αυτή την μεγάλη μάχη.

Ποιος είναι ο στόχος στο ματς κι αν αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας σου;

«Ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι όπως φυσικά στόχος μου σε όλους τους αγώνες μου είναι να βγω νικητής και να σηκώσω την σημαία μας ψηλά για άλλη μια φορά. Είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου και πολύ σημαντικό , δεν έχει παίξει πότε Έλληνας αθλητής με τέτοιου επιπέδου αθλητή στο Muay Thai. Είναι ένας ζωντανός θρύλος του Muay Thai και Kick Boxing και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για εμένα,, ανυπομονώ να μοιραστώ το Ring μαζί του.»

Υπάρχουν τρωτά σημεία στον αθλητή που λέγεται Parr κι αν θες να μας αποκαλύψεις κάποιο;

«Ο Parr δεν είναι ένας τυχαίος αθλητής .. 10 φόρες παγκόσμιος πρωταθλητές έχει παίξει με τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο στο Muay Thai και στο Kick Boxing, είναι από τους πιο ολοκληρωμένους αθλητές και πολύ επικίνδυνος .. παρ όλα αυτά πιστεύω ότι έχουμε βρει το σχέδιο που θα μας οδηγήσει στην νίκη και δουλεύουμε με την ομάδα μου πολύ συστηματικά και πιστά για να πετύχει».

Εσύ πως νιώθεις αγωνιστικά και πως κύλησε η προετοιμασία σου;

«Η προετοιμασία μου ακόμα δεν έχει τελειώσει , βρίσκομαι στο τελευταίο στάδιο της και νιώθω πιο καλά από ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα μου στο Diamond Camp και όλα πάνε βάση προγράμματος. Αυτή την φορά ένοιωσα την ανάγκη λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα να ζητήσω βοήθεια από τον πολύ καλό μου φίλο και συνάδελφο Νάσο Αργυρόπουλο που του έχω εμπιστοσύνη και θεωρώ είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Ελλάδα. Έχουμε ξεκινήσει προπόνηση μαζί τις τελευταίες εβδομάδες , χαίρομαι που θα είναι δίπλα μου σε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι και τον ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια του».

Κάποια συμβουλή πριν το παιχνίδι σου πήρες από τον Μιχάλη Ζαμπίδη που τον έχει αντιμετωπίσει;

«Όπως γνωρίζεται ο Μιχάλης αγωνίστηκε με τον Paar σε αγώνες kick boxing… Το στυλ που θα αγωνιστούμε είναι διαφορετικό οπότε δεν θα μπορούσε να με καθοδηγήσει σε κάτι. Όμως ακόμα και αλλιώς να ήταν τα πράγματα και να αγωνιζόμουν στο kick boxing δεν θα μπορούσε να μου πει πολλά πράγματα… Ο Μιχάλης έχει να αγωνιστεί με τον Paar πολλά χρόνια , μην ξεχνάτε ότι την τελευταία φορά έχασε με Νοκ Αουτ στο πρώτο γύρο οπότε στην ουσία δεν πρόλαβε καν να πατήσει στο ρινγκ καλά … Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, μια πραγματικά δυνατή ομάδα και στηρίζομαι σε αυτή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα …».