29/03/2024

Παύλος Καπώνης: Το Grand Prix θα επιλέγει ταλέντα και δυνατούς αθλητές

Δύο event τον χρόνο υπόσχεται ο Παύλος Καπώνης που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διεξαγωγή του Road to Muay Thai Grand Prix και βάζει πλώρη για το μεγάλο event του καλοκαιριού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι μία ακόμα διοργάνωση τελείωσε με επιτυχία. Το μικρό αδελφάκι του MTGP, το Road to MTGP & KGP Athens, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γέμισε την Πειραιώς Αρένα 117! Νέοι αθλητές πλαισίωσαν βασικές κάρτες της διοργάνωσης και έδωσαν ένα σόου μοναδικό. Έπειτα, πολύ έμπειροι αθλητές και καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο έδωσαν μία διαφορετική νότα και αίγλη για αυτό το ευρωπαϊκό show που μιλάει όλος ο κόσμος!

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που εμπιστεύτηκε την διοργάνωση, όλους τους Δασκάλους και αθλητές που ίδρωσαν και έδωσαν μοναδικές μάχες, τους συντελεστές που έτρεξαν για τα παρασκήνια, την Seven Hellas που ήταν για άλλη μια χρονιά δίπλα μας και σίγουρα τον Αντρέα Καλύμνιο ο οποίος βοήθησε για να πραγματοποιηθεί ένα show αντάξιο της φήμης που έχει.

Με χαρά ανακοινώνω ότι και αυτή η διοργάνωση θα καθιερωθεί στον ελληνικό χώρο και δύο φορές το χρόνο θα δίνει το παρών και τις ευκαιρίες σε νέους κυρίως αθλητές να πρωταγωνιστήσουν. Ταλέντα και δυνατοί αθλητές θα διαλέγονται από την διοργάνωση για να πλαισιώνουν τις βασικές κάρτες του μεγάλου αδελφού, του Muaythai Grand Prix, που θα εμφανίζεται στην Ελλάδα άλλες δύο φορές!

Θα επανέλθουμε σύντομα, καλή συνέχεια».