13/07/2024

Παπαναγιώτου για σεμινάριο Saenchai: Δωρεάν είσοδος σε όλους τους δασκάλους!

Ο promoter Χρήστος Παπαναγιώτου πραγματοποιεί μία μεγάλη κίνηση για τους δασκάλους μαχητικών αθλημάτων της χώρας.

Ο διοργανωτής του σεμιναρίου του θρύλου Saenchai, Χρήστος Παπαναγιώτου ανακοίνωσε πως όλοι οι δάσκαλοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο θα έχουν δωρεάν είσοδο με αφορμή τα γενέθλιά του και το πάθος του φυσικά να διαδοθεί όσο περισσότερο γίνεται η γνώση του σπουδαίου καλεσμένου του. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

«Αφορμής των γενεθλίων του ο Χρήστος Παπαναγιώτου αποφάσισε να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους δασκάλους μαχητικών αθλημάτων στο κορυφαίο Σεμινάριο με τον θρύλο Saenchai που έρχεται στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Στόχος μια τέτοιας κίνησης είναι η διάδοση του Muay Thai και η διείσδυσή του σε ακόμα μεγαλύτερο μέρος του κοινού που συμμετέχει στον μαχητικό αθλητισμό ενεργά από καίριες θέσεις. Επιπλέον προσφέρει δωρεάν είσοδο στο σεμινάριο και σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους αναπηρία. Θυμίζουμε ο Saenchai θα πραγματοποιήσει από τις 12:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ‘The Core Sports Center‘ στο Περιστέρι το κορυφαίο σεμινάριο που θα είναι χωρισμένο σε τμήματα Αρχαρίων και Προχωρημένων (μαζί με τους Δασκάλους).

Οι συμμετέχοντες θα δηλώνουν σε πια τμήματα επιθυμούν να παρευρίσκονται. Μετά θα ακολουθήσει και συζήτηση ένας με έναν με τον Saenchai, ενώ θα μπορεί κανείς και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Για περισσότερες πληροφορίες: Υπεύθυνη Σεμιναρίου: Ξένια Μιτάκου
Τηλέφωνο: (+30) 6946438255
Email: kimbosuperfights@yahoo.com
Fb: kimbo superfights page«.