07/05/2024

Ο Γιάννης Μπούκης θέλει και θα ξεσηκώσει τη Χίο!

Ο Γιάννης Μπούκης είναι ένας εξαιρετικός μαχητής ο οποίος στις συνεντεύξεις του έστω και τρεις να δίνει την εβδομάδα μπορεί να είναι τόσο εύστοχος και γλαφυρός στα λεγόμενά του που γίνεται το ίδιο συναρπαστικός στην ομιλία όσο και το ρινγκ.

Μέλος της δεκάδας των Ελλήνων που συγκρούστηκαν με τους Κινέζους στο «Gods of War 8» o Μπούκης ξανά ως μέλος μίας «μικρής» Εθνικής θα ταξιδέψει στην πανέμορφη Χίο για να κοντραριστεί αυτός και οι τρεις συναθλητές του με τους αντίστοιχους Τούρκους. Ο Μπούκης ήταν μίας από τις πρώτες επιλογές του Θοδωρή Πολίτη ο οποίος σε συνεννόηση με τον Στέλιο Πολίτη «κλείδωσαν» τον «John the Champ» για το «Dragon of the Ring».

Στις 16 Ιουλίου να θυμίσουμε θα πραγματοποιηθεί μία από τις πιο γεμάτες σε κάρτα μάχη διοργανώσεις στη σεζόν που τελειώνει σιγά σιγά στη Χίο. Το «Dragon of the Ring» θα φιλοξενήσει εκτός από τον Μπούκη κι άλλους καταξιωμένους μαχητές από το πρώτο ράφι επιλογών στο εγχώριο σύστημα.

Το fightsports.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Μπούκη σε μία σύντομη συζήτηση όσον αφορά τον αγώνα του στη Χίο.

Διαγωνισμός! κερδίστε την Metapure zero carb , την ναυαρχίδα της QNT στις πρωτεΐνες.

Πρώτη ερώτηση για τον Γιάννη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη σχετικά με το στυλ που θα τον δούμε να αγωνίζεται από εδώ και πέρα. Ο Μπούκης υπηρετεί το Muay Thai, αλλά και στο Κ-1 πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία. Πού θα κατασταλάξει όμως;

«Καλησπέρα Μάνο και σε όλη την ομάδα του fightsports.gr. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ευκαιρία να μιλήσω πριν τον αγώνα μου. Έχοντας λοιπόν ως backround πολλούς αγώνες στο Muay Thai και σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίζομαι παράλληλα και σε αγώνες K1 rules. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και στα δύο στυλ γιατί νιώθω άνετα πάνω στο ρινγκ προσπαθώντας να βελτιωθώ σε κάθε αγώνα μου στο μέγιστο! Η επιλογή των αγώνων μου πλέον γίνονται από τον έμπειρο μάνατζερ Στέλιο Πολίτη σε συνεργασία με τον δάσκαλο μου Μιχάλη Δρόσο οπότε όπου κρίνουν εκείνοι ότι είναι καλό να πάρουμε έναν αγώνα ο οποίος θα με εξελίξει σαν αθλητή σε ένα από τα δύο στυλ τότε θα προετοιμάζομαι κι εγώ κατάλληλα για τον αγώνα.»

Σχετικά με τη μάχη του κόντρα στον Τούρκο αντίπαλο και το κοινό της Χίου που περιμένει πως και πως το «Dragon of the Ring» o Γιάννης Μπούκης όπως πάντα δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και ήταν ξεκάθαρος: «Στην Χίο λοιπόν αγωνίζομαι στο στυλ του Muay Thai. Ευχαριστώ πολύ τον διοργανωτή Θοδωρή Πολίτη που επέλεξε να είμαι ένας από τους 4 Έλληνες που θα αγωνιστούν απέναντι στους Τούρκους. Θα κάνω λοιπόν την Χίο να μυρίσει Ταυλάνδη από την είσοδο μου στο ρινγκ και το wai kru μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα χτυπάω τον Τούρκο με αγκώνες και γόνατα!»

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ζώντας την εμπειρία της «ένωσης» Ελλήνων μαχητών, καλέσαμε τον μαχητή να στείλει το μήνυμά του στους συναθλητές του που θα αγωνιστούν παρέα με αυτόν κόντρα στους Τούρκους που φέρνει ο Θόδωρος Πολίτης για το σούπερ καλοκαιρινό event της Χίου: «Την εμπειρία σε επαγγελματική διοργάνωση με μία «μικρή» εθνική ομάδα το έζησα ξανά πρόσφατα στο Gods of War όπου εκεί ήταν κάτι μοναδικό. Όλοι οι συναθλητές ήμασταν μια γροθιά, εμψυχώναμε ο ένας τον άλλον και περιμέναμε ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων σαν ήρωα. Οπότε αυτό που θα τους έλεγα είναι: Ας το κάνουμε όπως τότε! Γιατί πραγματικά αυτές οι εμπειρίες είναι μοναδικές και ξεχωριστές.»

Για τον αντίπαλό του Yalcinkaya Oguzhan ο Μπούκης σχολίασε: «Όσο για τον αντίπαλο μου τον είδα σε κάποια βίντεο όχι πολύ ξεκάθαρα όσο μπόρεσα. Άλλα τον βλέπω σαν ένα ακόμα εμπόδιο. Και δεν θα κοιτάξω σε αυτόν. Θα κοιτάξω να τον ξεπεράσω γιατί ο στόχος μου είναι η κορυφή. Και δεν παίρνω τα μάτια μου από εκεί. Είναι ακόμη ένας αθλητής που θα κάνει την πορεία μου πιο σημαντική στον χώρο μας.»

O ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗ ΧΙΟ!

Μετά από μία γεμάτη σεζόν ποια τα σχέδια του Έλληνα fighter μετά το τέλος και αυτής της μάχης στη Χίο: «Προετοιμάζομαι πυρετωδώς με δυο και τρεις προπονήσεις την ημέρα. Μετά τον αγώνα μου θα υπάρξει ενα μικρό διάστημα ξεκούρασης αλλά θα προσπαθήσω να κρατηθώ σε μια α’ φυσική κατάσταση γιατί η ευκαιρία δεν ξέρεις πότε θα σου παρουσιαστεί. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί και ο επόμενος μου αγώνας και από Σεπτέμβρη ξεκινάω ξανά εντατικές προπονήσεις και προετοιμασία! Η ευκαιρία όταν έρθει πρέπει να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις. Άρα μένω πάντα έτοιμος για να μην χρειαστεί να ετοιμαστώ.»

Κερδίστε το EA UFC 2 για PS4 και XBOX ONE!

 

ΜΑΘΕ MUAY THAI ΣΤΟ FIGHT LAB: