19/04/2024

Μαριάννα Καλέργη στο Fightsports.gr: Παίζω μόνο με ξένες διότι είναι ποιοτικές!

Η Μαριάννα Καλέργη μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την επάνοδο της στα ρινγκ σχεδόν μετά από 1,5 χρόνο απουσίας, αποκαλύπτοντας γιατί έλειπε αυτή την περίοδο, τoν λόγο που θα έπαιζε μόνο με ξένες αθλήτριες, αλλά και την έκπληξη που φυλάει για το μαχητικό κοινό στο ερχόμενο Battle. Αρχικά μας μίλησε για το κίνητρο της να επιστρέψει.

«Ήθελα πάρα πολύ να παίξω, διότι είχα την απώλεια της γιαγιάς μου που με κλόνισε. Δεν μπορούσα να βλέπω ούτε σάκο. Μετά από ένα χρόνο θέλω να αφιερώσω την εμφάνιση μου σε εκείνη», ενώ για το οικονομικό κίνητρο δήλωσε. «Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι δύσκολες οι εποχές, παίζω για μένα και για τον κόσμο που θέλει να δει έναν ποιοτικό αγώνα», ανέφερε η έμπειρη thai fighter που σε ερώτηση του Fightsports αν θα έπαιζε με Ελληνίδα ήταν αφοπλιστική. «Παίζω μόνο με ξένες αυστηρά! Έχουν επίπεδο και είναι ποιοτικές».

Για τους λόγους που έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα η Καλέργη είπε. «Ο πρώτος λόγος ήταν ψυχολογικός όπως ανέφερα. Ο δεύτερος ήταν ένα θέμα υγείας, που πλέον ξεπέρασα. Είχα και τις υποχρεώσεις στην γυμναστική ακαδημία, ήμουν πολύ φορτωμένη. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο», επεσήμανε η σέξι αθλήτρια που δεν παρέλειψε να μιλήσει για την προετοιμασία και τις  προπονήσεις της. «Με βοηθούν πάρα πολύ Καπώνης και Γιαννόπουλος. Σαν δασκάλα έχω πολλά τμήματα και κάνω cardio Thai Boxing, τεχνικές και αυτοάμυνα».

«Το Dancing on Ice μου άνοιξε τους ορίζοντες»

Ρωτήσαμε την Μαριάννα Καλέργη τι κέρδισε από την συμμετοχή της στο παιχνίδι με την ίδια να δηλώνει απολύτως ευχαριστημένη.

«Γνώρισα αθλητές από άλλες χώρες. Άλλη σκέψη, άλλη νοοτροπία. Άνοιξαν οι ορίζοντες μου και μου έκανε καλό.Έμαθα να ξεχωρίζω τους ανθρώπους, αυτούς που θέλουν να είναι δίπλα μου και τους ψεύτικους. Ευτυχώς δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα, καθώς με βοήθησε το άθλημα μου να μείνω στο έδαφος. Είναι κάτι που αγαπάω από μικρή».

Για το επίπεδο των αθλητών στα μαχητικά αθλήματα η Καλέργη τονίζει πως λείπει η ψυχή. «Είμαι απογοητευμένη καθώς δεν υπάρχει ψυχή σε άντρες και γυναίκες. Ίσως λόγω της ευκολίας που υπάρχει σε κάποιους τομείς, δεν κοπιάζουν να πετύχουν τα όνειρα τους. Παίζουν μόνο και μόνο για να παίξουν. Ένας τομέας που μας χαλάει είναι και η τεχνολογία». Όσον αφορά  την αντίπαλο της στο Battle τόνισε πως είναι προς αναζήτηση. «Είμαστε ανάμεσα σε τρεις. Θα είναι Ευρωπαία. Θέλω μία ποιοτική αθλήτρια να κάνουμε καλό παιχνίδι κι όχι ξύλο σε νυχτερινό κλαμπ»!

Το μήνυμα:

«Ευχαριστώ αυτούς που με στήριξαν κατά την διάρκεια της αποχής μου. Μου έδωσαν κίνητρο και η ανταπόδοση θα γίνει πριν και μέσα στο ρινγκ.Ετοιμάζω μία έκπληξη που συζητάτε για πολύ καιρό. Θα στείλω ένα μήνυμα για να δείξω πως εμείς οι αθλήτριες είμαστε ακόμα γυναίκες». 

Δείτε τα πέντε καλύτερα νοκ άουτ Ελλήνων αθλητών, μεταξύ αυτών και της Καλέργη.

Φωτογραφία: taffpictures