13/11/2019

Μαρία Παναγιωτακοπούλου: Το καθαρό μυαλό θα φέρει την επιτυχία στο Grand Prix

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μάχες στην κάρτα του Muay Thai Grand Prix είναι αυτή της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου με την Άννα Τατιάνα Λιε. 


Η αθλήτρια του Blue Dragon έχει σταθερή παρουσία σε επαγγελματικές διοργανώσεις της χώρας και δη στο Muay Thai Grand Prix. Στις 2 Ιουνίου έχει δύσκολο έργο απέναντι στην έμπειρη Νορβηγίδα που είναι πρωταθλήτρια WKN.

«Ένας αθλητής μπορεί να νικήσει τα πάντα με σκληρή προπόνηση και καλή προετοιμασία. Βέβαια το καθαρό μυαλό την ώρα του αγώνα είναι ένα βασικό στοιχείο που φέρνει την επιτυχία. Ειδικά όταν ο αγώνας είναι επαγγελματικός η κάθε στιγμή είναι σημαντική και όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε δευτερόλεπτα», αναφέρει στα πρώτα της λόγια ενώ για την μεγάλη ευκαιρία του Grand Prix τονίζει.

«Το GP είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα και σίγουρα από τις μεγαλύτερες της καριέρας μου. Έρχομαι από ένα δυνατό παιχνίδι στο Gods of War που εκεί έβγαλα πολλά καλά στοιχεία που ήταν σύμφωνα με την προετοιμασία μου».

Τέλος το μήνυμα της Παναγιωτακοπούλου ενόψει του αγώνα είναι το εξής:

«Πιστεύω πως αυτός ο αγώνας θα είναι ανάλογος των δύο αθλητριών μέσα στο ρινγκ, οπότε σίγουρα να περιμένουν εάν θεαματικό και δυνατό αγώνα».