24/04/2024

Λούης Μαρκουλιάς: Την Κυριακή έχουμε πόλεμο!

Ο Λούης Μαρκουλιάς θα αγωνιστεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην τετράδα των -76 κιλών που διοργανώνει η Μαρία Αβραμίδου για λογαριασμό του Muay Thai Super League. To κίνητρο τεράστιο, αφού ο νικητής του κάθε τουρνουά θα πάρει το εισιτήριο που από την Δραπετσώνα την Κυριακή θα τον στείλει για διεκδίκηση ζώνης στην Ευρώπη! Το fightsports.gr έχει φιλοξενήσει τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές και σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον μαχητή από το FightLab του Χρήστου Σαλατά, Λούη Μαρκουλιά.

Ρωτήσαμε τον Μαρκουλιά εάν τον επηρεάζει, ίσως κι αν το φοβίζει λίγο το γεγονός της συμμετοχής του σ’ένα τουρνουά. Σε μία τετράδα δηλαδή που καλείται μέσα σ’ένα βράδυ να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος. Ο Λούης με την απάντησή του φάνηκε εξαιρετικά αποφασισμένος:

«Δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει! Έχω προπονηθεί σκληρά με τον δάσκαλό μου Χρήστο Σαλατά και την ομάδα του FightLab και είμαι αποφασισμένος!»

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR

Εν συνεχεία ρωτήσαμε τον Μαρκουλιά εάν το βασικό όπλο ενός μαχητή σε μία τετράδα και γενικά τα τουρνουά είναι η εμπειρία ή μία σωστή προετοιμασία αρκεί για να έρθει η κατάκτηση της κορυφής:

«Για να αγωνιστεί ένας μαχητής σε τετράδα φυσικά και χρειάζεται εμπειρία. Πιστεύω όμως και η σωστή προετοιμασία με τους κατάλληλους ανθρώπους είναι αρκετή». 

ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΑ Ο ΣΑΛΑΤΑΣ

Σχετικά με την ευκαιρία που δίνεται σε περίπτωση νίκης για αγώνες στο εξωτερικό ο μαθητής του Χρήστου Σαλατά σχολίασε:

«Φυσικά και αποτελεί κίνητρο αυτή η ευκαιρία που θα δοθεί στον νικητή.
Προσωπικά με κάνει να διψάω περισσότερο.»

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR

Το θέαμα λέει ο Λούης Μαρκουλιάς πως πρέπει να περιμένει ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ τόσο απ’αυτόν όσο και από τους υπόλοιπους αθλητές:

«Να περιμένει θέαμα ο κόσμος!
Αυτό είναι που θα χωρίσουμε όλοι οι αθλητές στις τετράδες.
Θέαμα…»

Κλείνοντας ο φιλόδοξος Thai Fighter υπόσχεται πόλεμο στις 4 Οκτωβρίου:

«Στις 4 Οκτωβρίου στην Δραπετσώνα θα γίνει πόλεμος»

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ MUAY THAI SUPER LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FIGHTSPORTS