28/03/2024

Γιάννης Μπούκης: Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την τετράδα

Το φοβερό τουρνουά της 4ης Οκτωβρίου περιμένουμε πως και πως, όπου στο Europian Muay Thai League, ο Γιάννης Μπούκης θα παλέψει για τον τίτλο με τους Αλέξανδρο Βασιλειάδη, Άντονι Άρης και Ντόπι Νίκος.Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο Fightsports.gr για τον στόχο του στην τετράδα, τα φαβορί ενώ απάντησε και για την δήλωση που έκανε σχετικά με τον Σταμάτη Μπιτάκο.Αναλυτικά η συνέντευξη:

Όπως είδαμε την τετράδα υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί εσύ και ο Βασιλειάδης. Συμφωνείς πως εσείς οι δύο θα κυνηγήσετε τον τίτλο του τουρνουά;

«Πιστεύω πως δεν υπάρχουν φαβορί στην τετράδα. Ίσως εγώ και ο Αλέξανδρος να είμαστε πιο έμπειροι αθλητές. Ο όρος φαβορί δεν με καλύπτει γιατί είναι αγώνας και τα πάντα παίζονται και ανατρέπονται. Πιστεύω και οι τέσσερις αθλητές θα κυνηγήσουμε τον τίτλο γιατί θα ανοίξουν πόρτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Ποιο θεωρείς πως είναι το ατού του Βασιλειάδη εφόσον τον αντιμετωπίσεις και τι έχεις να αντιπαρατάξεις εσύ;

«Θεωρώ πως ο Αλέξανδρος είναι πολύπλευρος σαν αθλητής και ανάλογα με τον αντίπαλο ο καθένας μας διαμορφώνει ξεχωριστή στρατηγική στο παιχνίδι του. Όσον αφορά εμένα έχω δύο χέρια και δύο πόδια, δύο αγκώνες και δύο γόνατα καλά δουλεμένα, κι ένα μαυλό που παίρνει ταχύτητατα στροφές για να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Α, και να μην ξεχάσω έχω να αντιπαρατάξω ομορφιά, ταχύτητα, δύναμη και εξυπνάδα(γέλιο)».

Έγινε ντόρος για την δήλωση που έκανες για τον Μπιτάκο. Ένα ματς μαζί του θα ξεκαθάριζε τα πράγματα;

«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση αφού  μου δίνει πάτημα να ξεκαθαρίσω ότι, ουδέποτε είχα ή εχω κατι ενάντια στον κ Μπιτάκο! Και ειλικρινά δεν περίμενα  ότι θα γίνει τέτοιος θόρυβος . Αν ακούσει κανείς τη συνέντευξη θα καταλάβει ότι είναι εύκολα παρεξηγήσιμο αυτό που είπα, ενώ στην ουσία δήλωσα οτι ο Μπιτακος επαιζε κυρίως στο no limits…

 Αν δεν με ρωτούσαν για τον Μπιτακο και τον Καπωνη δεν θα έλεγα από μονος μου κάτι αφού δεν με αφορά τι κάνουν και τι έκαναν άλλοι αθλητές στον χώρο μας. Εμένα με νοιάζει να κάνω προπόνηση και να παίζω αγώνες! Και σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει χαράξει και θα χαράξει την πορεία του! Και μόνο που κάποιος ανεβαίνει στο ρινγκ χάσει-κερδίσει είναι νικητής και άξιος σεβασμού.

Εγώ δεν θα κρινω κανενός τον δρομο οχι επειδη φοβάμαι ή κάτι τέτοιο απλά επειδή δεν με αφορά. Είμαι αυθόρμητος και αληθινός στην ζωή μου και αυτό είναι παρεξηγήσιμο πολλές φορες. Στόχος μου  δεν είναι ούτε να συνδέσω το όνομα μου με τον Μπιτακο εξαιτίας μια δήλωσης που αναπαρήγαγαν τα blogs ουτε με κανέναν αλλον…γι αυτό και δεν δίνω καμία συνέχεια στο θέμα και δεν εχω σχολιάσει κάτι από όλα αυτά.

Στόχος μου είναι η τετράδα που ακολουθεί. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ Μπιτακο καθώς και σε αυτούς που παρεξηγηθηκαν και παρερμηνευσαν τη δήλωση μου».