26/04/2024

Αλέξανδρος Μίλος: «Είμαι πανέτοιμος, πολύ δυνατή η κάρτα του MTGP»

Στο Fightsports.gr μίλησε ο Αλέξανδρος Μίλος ενόψει του αγώνα του στο Muay Thai Grand Prix στις 2 Ιουνίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.


Ο Αλέξανδρος Μίλος έχει ανοδική πορεία στη μαχητική σκηνή της χώρας, ενώ και στο εξωτερικό δεν ήταν λίγες οι φορές που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του.

Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Μίλο, μόλις μερικές ημέρες, προτού ριχτεί στη μάχη του MTGP που θα γίνει στην Αθήνα στις 2 Ιουνίου. Ο μαχητής του Κώστα Θεοδούλου θα κοντραριστεί με τον Omar Moreno από την Αμερική ο οποίος έχει παίξει και στο GLORY.

Πάμε να δούμε τι απάντησε ο Μίλος στις ερωτήσεις του Fightsports.gr που αφορούν εκείνον, το επίπεδο στην Ελλάδα, για το αν θέλει να παίξει με κάποιον συγκεκριμένο Έλληνα, ενώ στέλνει το μήνυμά του στους φαν.

Για επίπεδο: «Εχει ανέβει αρκετά το επίπεδο στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να ανέβει και άλλο όσο αναφορά το Muay Thai».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον στις 2 Ιουνίου: «Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια αλλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην προπόνηση με τον δάσκαλο μου Κώστα Θεοδούλου και έρχομαι πανέτοιμος!»

Για το αν τον ενδιαφέρει κάποιο ελληνικό ντέρμπι: «Πιστεύω στην Ελλάδα στο Muay Thai δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην έχω κερδίσει στο επίπεδο μου». 

Για την κάρτα του Muay Thai GP γενικότερα: «Η κάρτα θα είναι πολύ δυνατή με πολύ θέαμα και γι’ αυτό πρέπει όλοι να έρθουν να την απολαύσουν».

Photo Credits: Sports Click