03/05/2024

Αλέξανδρος Βλάχος: Δεν θα αφήσω τον Παπουτσάκη να μου στερήσει την νίκη

Αποφασισμένος να φτάσει στην νίκη με κάθε αγωνιστικό κόστος είναι ο Αλέξανδρος Βλάχος ενόψει της μάχης του με τον Γιώργο Παπουτσάκη στο Gods Of War 6.

«Είμαι πολύ καλά αγωνιστικά, προπονούμαι σκληρά καθημερινά και το επίπεδο μου ανεβαίνει συνεχώς. Θέλω πολύ αυτό το παιχνίδι και είμαι έτοιμος γι’ αυτόν τον αγώνα. Είμαι σε πολύ καλή φυσική και σωματική κατάσταση αλλά και ψυχικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Kru Mαρίνο Κατή και όσους βρίσκονται κοντά μου σ’ αυτή την προσπάθεια», ενώ συμπλήρωσε για τον ερχόμενο αντίπαλο του.  «Τον Παπουτσάκη τον γνωρίζω και σαν αθλητή και σαν άνθρωπο και τον εκτιμώ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ωραίος αγώνας thai. Εξάλλου προερχόμαστε από καθαρόαιμες σχολές Muay Thai».

To μήνυμα

O Βλάχος για το τέλος δεν παρέλειψε να συμβουλέψει τον αντίπαλο του να είναι καλά προετοιμασμένος γιατί θα έχει έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

«Έχω να του πω να είναι πανέτοιμος γιατί θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω εκείνη την βραδιά. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου στερήσει αυτή την νίκη. Να είναι έτοιμος για τον πιο δύσκολο αγώνα που είχε μέχρι τώρα».