26/04/2024

Δύσκολη μάχη για Ταξιάρχη Αρχοντή στο FFC

Με τον πραγματικά εξαιρετικό Κροάτη Heavyweight μαχητή Ante Delija θα αγωνιστεί στην διοργάνωση FFC ο Αρχοντής Ταξιάρχης αύριο Σάββατο 27 Οκτωβρίου μετά από κινήσεις του mr. Kimbo Χρήστου Παπαναγιώτου.

Ο Αρχοντής έχει μεγάλη πρόκληση μπροστά του αφού ο Κροάτης είναι… killer με νίκες απέναντι σε ονόματα όπως ο μεγάλος αδερφός Overeem, o Ricco Rodriguez  κ.α.

Βέβαια ο Καρδιτσιώτης μαχητής έχει ξανακάνει την έκπληξη εκτός έδρας κερδίζοντας τον Ελβετό Haris Reiz μέσα στην έδρα του πέρυσι με υποταγή όμως αυτή τη φορά η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Δείτε την ανακοίνωση του KIMBO:

«Ακόμα ένα παιχνίδι κλείστηκε σε μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού από τον Χρήστο Παπαναγιώτου και το ΚIMBO MANAGEMENT φτάνοντας έτσι τα 30!

Στο FFC που θα γίνει στο Zagreb της Κροατίας και προβάλλεται μέσω του Fight Channel σε 60 χώρες, θα αγωνιστεί ο Έλληνας Ταξιάρχης Αρχοντής, αθλητής του Mma από το AΛOΓAPΓIAΣTOΣ team με προπονητές τον AΛOΓAPΓIAΣTO NIKO και ΓIΩPΓO MANΩΛH. Ο σκληρός Ταξιάρχης μετά την κατάκτηση της ζώνης στο τελευταίο του αγώνα στην Ελβετία,  θα βρει απέναντι του το αγαπημένο παιδί του Ffc Ante Delija.
O Ante Delija είναι στο ίδιο management με τον γνωστό σε όλους μας Μιrko Cro cop και στο τελευταίο παιχνίδι του κέρδισε τον πολύ δυνατό Ολλανδό Οvereem.
Η μάχη προβλέπεται δύσκολη και συναρπαστική και θα την παρακολουθήσουμε αύριο βράδυ !
Η ελληνική αποστολή έχει ήδη ξεκινήσει και το βράδυ θα βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ.»