29/03/2024

Oganesyan για CFO: «Προτιμώ τη νίκη με νοκ άουτ»

Μόλις 10 μέρες πριν τη μάχη στο CFO MMA ενάντια στον Φώτη Καμπισιούλη, ο Robert Oganesyan συσταίνεται μέσω του fightsports.gr

Πες μας για αρχή πόσο χρόνια ασχολείσαι με τα μαχητικά αθλήματα και με ποια από όλα συγκεκριμένα.
Ασχολούμαι με τα μαχητικά από τα 15 μου χρόνια. Τα τελευταία 4 ασχολούμαι με το BOX και το Kickboxing στον δάσκαλο Αρμάγο.

Η προηγούμενή σου μάχη ήταν το MAX FIGHT στην Βουλγαρία, πως ήταν η εμπειρία σου εκεί με δεδομένο ότι ήταν και η πρώτη σου επαγγελματική μάχη. Πως βλέπεις τον αγώνα σου εκεί σήμερα;
Στον προηγούμενο αγώνα στο MAX FIGHT στη Βουλγαρία, περίμενα η μάχη να πάει πιο πολύ ψηλά από όσο είχα μελετήσει τον αντίπαλο. Αλλά δεν έγινε έτσι και με έπαιξε κάτω, που εκεί ήταν καλύτερος. Αλλά έχω βελτιωθεί τώρα και στο ground fight.

Πως θα χαρακτήριζες το μαχητικό σου στυλ, με ποιον γνωστό ΜΜΑ μαχητή θα έλεγες ότι μοιάζει.
Κοίτα, το μαχητικό μου στυλ είναι πιο πολύ ψηλά αλλά άμα χρειαστεί πάω και έδαφος. Τον εαυτό μου δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με κάποιον αθλητή γιατί ο καθένας έχει το στυλ του και την προσωπικότητά του στο πως παλεύει.

Προτιμάς νίκη με υποταγή ή νοκ άουτ και γιατί;
Προτιμώ το νοκ άουτ γιατί πιστεύω ότι είναι πιο θεαματικό αλλά και να κερδίσω με υποταγή δεν με πειράζει φυσικά. Με ενδιαφέρει να παίξω καλά και να κερδίσω.

Το κλείσιμο δικό σου
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως θα τον δώσει και ο αντίπαλός μου πιστεύω. Ο καλύτερος ας κερδίσει.