13/04/2024

10χρόνια Fightsports: Όταν με έγραψε στα @@ ο Khabib Nurmagomedov και τον ευχαρίστησα

Ο Μάνος Ναβροζίδης γράφει για την εξαιρετικά αποτυχημένη προσπάθειά του να φωτογραφηθεί με τον Khabib Nurmagomedov.

Πρόκειται για μία ιστορία που μου έχει μείνει αξέχαστη γιατί είναι η πιο αποτυχημένη προσπάθεια συνέντευξης στην ιστορία της δημοσιογραφίας και είμαι περήφανος γι’ αυτή και θα είμαι για πάντα! 

Με το Fightsports (Γιώργος, Κίμωνας και η αφεντιά μου) και την ευγενική χορηγία της MONSTER ENERGY μαζέψαμε τα παγκάζια μας κι αρχίσαμε το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι εκεί όπου ο θρύλος Khabib Nurmagomedov υπερασπίστηκε τη ζώνη του κόντρα στον Dustin Poirier.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Manos Navrozidis (@manos_navrozidis)


Media Day και αισιόδοξος επειδή πριν από μερικές ώρες είχα βγάλει μία άνετη φωτογραφία με τον «Diamond» ,  αποφάσισα με την πρώτη ευκαιρία να πιάσω τον Νταγκεστανό θρύλο και να του ζητήσω μία φωτογραφία και μία δήλωση για το ελληνικό κοινό…

Επειδή γνωρίζω ρώσικα κιόλας θεώρησα πως το έργο μου θα είναι κάτι παραπάνω από εύκολο. 

Σκάει μύτη ο Khabib Nurmagomedov με μία ατελείωτη συνοδεία Νταγκεστανών και κάνει δηλώσεις σε όλα τα Μέσα που έχουν έρθει στα ΗΑΕ για να καλύψουν το γεγονός. Αποφασίζω να μην μπω με τη μάζα. Στέκομαι σε μία γωνία και περιμένω τον Khabib να περάσει από δίπλα μου για να γίνει το έργο. 

Για να καλύψω τα νώτα μου πιάνω έναν τύπο από τη συνοδεία του Khabib (είναι ο κλασικός αυτός που λειτουργεί και ως μάνατζέρ του ένας ψηλός με κοστούμι και την παραδοσιακή γενειάδα). Του εξηγώ πως είμαι από την Ελλάδα, πως οι γονείς μου έχουν έρθει από τη Ρωσία και ότι θέλω να βγάλω μία φωτογραφία με τον Nurmagomedov κτλ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fightsports.gr (@fightsports.gr)


«Ό,τι πει ο Khabib» μου απάντησε ο φιλικός μάνατζερ κι εγώ περίμενα τη στιγμή μου. Πράγματι, ο θρύλος των ΜΜΑ σηκώνεται από την καρέκλα του και έρχεται προς το μέρος μου. Παγώνω, λέω «…πάει, αυτό ήταν, θα γίνω σταρ…» και όταν διασταυρωνόμαστε του λέω στα ρώσικα «…Khabib, μιλάω ρώσικα. Έχω έρθει από την Ελλάδα μόνο για σένα και θέλω να βγάλουμε μία φωτογραφία για να την δείξω στον πατέρα μου…» αυτή ήταν η προσπάθειά μου για να τον συγκινήσω κιόλας. 

Κοντοστέκεται ο Khabib και σε κλάσματα δευτερολέπτων γυρνάει και μου λέει με ύφος «…χέσε μας ρε φίλε…» τα εξής δύο λόγια «…da, da…» πως λέμε εμείς «ναι, ναι έγινε» και σηκώνεται και φεύγει. Τι να κάνω κι εγώ του λέω ευχαριστώ. Απογοήτευση και υπερηφάνεια ταυτόχρονα που ανέπευσα τον ίδιο αέρα με τον κατά πολλούς καλύτερο MMAer όλων των εποχών.

Διαβάστε περισσότερα

31/10/2012: Δέκα χρόνια Fightsports, δέκα χρόνια αγάπης για τα μαχητικά αθλήματα

Ο McGregor κάνει ζοφερή πρόβλεψη για τα PPVs του Makhachev vs. Volkanovski

Islam Makhachev: Ο επόμενος αντίπαλος του μπήκε στο κλουβί – «Πού είναι ο κοντός» είπε ο πρωταθλητής