20/04/2024

Όχι Khabib τίτλο, όχι UFC Ρωσία…

Η οικογένεια Nurgmagomedov έπαιξε το παιχνίδι του UFC όσον αφορά την προσπάθεια μείωσης των οικονομικών απαιτήσεων των Alvarez και McGregor αλλά προειδοποιούν πως αν ο Khabib δεν πάρει αγώνα τίτλου το promotion δεν θα μπορεί να δει τη Ρωσία ούτε με κιάλια… 

Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας του αήττητου fighter από το Νταγκεστάν, Abdulmanap. Σύμφωνα με τις δηλώσεις ο Khabib υπέγραψε δύο συμβόλαια για να παίξει με τον Alvarez ή στη Νέα Υόρκη ή στο Τορόντο. Παρ’όλα αυτά υπογράμμισε: «Ήταν τακτική για να… ξυπνήσει ο McGregor. Ζητούσαν τρελά χρήματα. Ο ένας κοντά στα επτά εκατομμύρια και ο άλλος γύρω στο ένα. Με τη δική μας βοήθεια ο ένας δέχθηκε να παίξει για 500.000 και ο άλλος για 3,5 εκατομμύρια δολάρια».

Το UFC μάλιστα πλήρωσε αποζημίωση τον Nurmagomedov 100.000 δολάρια για τη βοήθεια, πάντα σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του πατέρα του… Την ίδια μέρα δόθηκε στον Khabib και πρόταση με το ίδιο ποσό για να παίξει με τον Johnson στο event της Νέας Υόρκης.

Επίσης η οικογένεια από το Νταγκεστάν με κοινές δηλώσεις προειδοποίησε: «Εάν θεωρούν τον McGregor δυνατό με 6 εκατομμύρια Ιρλανδός, τότε δεν θα θέλουν να μάθουν τη δική μας δύναμη με 150.000.000 Ρώσους εάν δεν παίξουμε για τον τίτλο! Το UFC ποτέ, μα ποτέ δεν θα πάει στη Ρωσία σε περίπτωση που αδικηθούμε…»