28/03/2024

Όταν ο Weidman σόκαρε τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Chris Weidman διαθέτει ένα δυνατό παλαιστικό backround στην καριέρα του και χρειάστηκε μόλις τέσσερα ματς στο UFC για να στεφθεί πρωταθλητής της κατηγορίας του το 2013. Είχε κερδίσει τον Anderson Silva με ΚΟ στον δεύτερο…


Σήμερα, οι φαν των ΜΜΑ έχουν την ευκαιρία να δουν εντελώς δωρεάν μέσω youtube όλο το δέκατο ματς της καριέρας του Weidman στο οποίο ο Αμερικανός έγινε πρωταθλητής της middleweight κατηγορίας με τρόπο εντυπωσιακό.

Το UFC έχει «ανεβάσει» στο youtube την πρώτη μάχη του Anderson Silva με τον Chris Weidman τον Ιούλιο του 2013 στο πλαίσιο της διεξαγωγής του UFC 162.

Στο συγκεκριμένο ματς ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν ότι ο Αμερικανός μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον κορυφαίο MMAer του κόσμου εκείνη την περίοδο. Κι όμως, ο Anderson Silva πήρε αψήφιστα τον αγώνα προσπαθώντας να… παίξει με τον Weidman και το πλήρωσε με ΚΟ στον δεύτερο γύρο.

Αργότερα ο Chris κράτησε τον τίτλο του για τρία συνεχόμενα παιχνίδια, κερδίζοντας ξανά τον Anderson Silva, αλλά κάποιοι τραυματισμοί επέφεραν την καθίζηση και τις δύο συνεχόμενες ήττες από Rockhold και Romero.

O αγώνας «Silva vs. Weidman Ι» έχει ελευθερωθεί για το κοινό καθώς αποτελεί κομμάτι προώθησης του δύσκολου αγώνα που παίζει ο πρώην πρωταθλητής το ερχόμενο Σάββατο με τον Gegard Mousasi.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=t-iQVNMgt5U

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Ο Tyson διαλύει στόχους, προπονητή και φυσικούς νόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε το μπαλάκι του τένις δεν χτυπάει τον Joshua (BINTEO)

Επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο βίντεο με τα highlight του Lomachenko!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK