29/03/2024

Όταν ο Mousasi «ξάπλωσε» τον Santos (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Gegard Mousasi, διαχρονικά ένας από τους καλύτερους Middleweights στον κόσμο, θα φτάσει σε 2 βδομάδες στο UFC 210, πιο κοντά από ποτέ από το να «πιει νερό στη βρύση».


Ο Ολλανδός μαχητής αντιμετωπίζει στο co main event του UFC 210 τον πρώην πρωταθλητή Chris Weidman, στην ίσως πιο δύσκολη μάχη της καριέρας του. Ο Αμερικάνος ήταν ένα βήμα πριν κερδίσει τον Romero, μέχρι το τρομερό γόνατο – κόντρα που τον έβγαλε ΚΟ και πολλοί τον θεωρούν ακόμη τον καλύτερο Middleweight σήμερα. Είναι αρκετά καλός striker, μακρύς και βαρύς για την κατηγορία με πάρα πολύ καλό έδαφος.

Ο Mousasi είναι επικίνδυνος και στο όρθιο και στο έδαφος και έρχεται με καλό σερί 4 νικών, οι 3 με ΚΟ όμως θα πρέπει να ανεβάσει ακόμη την απόδοση του για να πάρει την νίκη αν ο Weidman δεν παρουσιαστεί κατώτερος του αναμενόμενου.

Όπως και να έχει είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και μην ξεχνάμε ότι στο main event της βραδιάς, έχουμε την ρεβάνς του Daniel Cormier με τον Anthony «Rumble» Johnson για την LHW ζώνη, ενώ και οι μάχες των: Brooks vs Oliveira και Alves vs Cote, αναμένεται να έχουν θέαμα.

Ο Brooks ήρθε στο UFC ως ο πρωταθλητής του Bellator αλλά είναι 1-1 με μια ήττα από τον, αρκετά βαρύτερο εκείνη την μέρα, Alex Oliveira. Για να δούμε αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=5HZhWeNatL0