29/03/2024

Όταν ο Georges St Pierre έμαθε Ελληνικά (ΦΩΤΟ)!

Με τα μούτρα στην προπόνηση φαίνεται να έχουν πέσει στον Καναδά και στο γυμναστήριο του GSP «Tristar» οι Τόνυ Χριστοδούλου και Αλέξης Νικολακόπουλος, με την πρώτη φωτό στο ίδιο κλουβί με τον Καναδό να κάνει ήδη την εμφάνισή της, δείχνοντας τον Χριστοδούλου μαζί με το team και τον Νικολακόπουλο να βρίσκεται πίσω από την κάμερα!

Ο Αλέξης σχολιάζει καθημερινά τις εμπειρίες του από την προπόνηση και μοιάζει να απολαμβάνει το αυξημένο επίπεδο προπονήσεων ενός από τα κορυφαία ΜΜΑ gyms του κόσμου.

Από ότι μάθαμε ο Καναδός υπερπρωταθλητής δεν μένει μόνο στην προπόνηση αλλά ήδη πλησίασε τους Έλληνες μαχητές για να μάθει και τα πρώτα του Ελληνικά (με δάσκαλο τον Νικολακόπουλο) με τις εκφράσεις να μένουν για την ώρα στα… «Ευχαριστώ», «Πως είσαι» και «Άντε γειά» μεταξύ άλλων… Για να δούμε πόσο καιρό θα του πάρει να μάθει και τις πιο… παραδοσιακές μας εκφράσεις!!!

Στην παρακάτω φωτό βλέπουμε μεταξύ άλλων, τον Χριστοδούλου, τον GSP, τον κορυφαίο προπονητή Firas Zahabi, τους UFCers Mike Ricci και Francis Carmont (ο επόμενος αντίπαλος του Φιλίππου) αλλά και τον John Wayne Parr (με τις επικαλαμίδες) που είναι γνωστό ότι θέλει να πάρει μέρος στα προκριματικά του Ultimate Fighter!!!

tristar tony

alexisnord