16/04/2024

Όταν η Ronda Rousey ήταν το αφεντικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει περάσει ένας χρόνος και, από την μέρα που η Ronda Rousey έχασε την ζώνη της στην ήττα με ΚΟ από την Holy Holm και σε λίγες μέρες επιστρέφει στο οκτάγωνο απέναντι στην νυν πρωταθλήτρια Amanda Nunez για να διεκδικήσει για πρώτη φορά την ζώνη της και να αποδείξει ότι μπορεί ακόμη να είναι το μεγάλο αφεντικό της κατηγορίας της.


ekptosiΕνόψει αυτής της μεγάλης μάχης το UFC μας υπενθυμίζει την εποχή που η Ronda κυριαρχούσε με την δεύτερη μάχη της κόντρα στην Miesha Tate στο UFC 168. Τότε οι δύο αθλήτριες προερχόντουσαν από μια σεζον ως αντίπαλες προπονήτριες στο TUF όπου ειδικά η Ronda δεν είχε κρύψει καθόλου την απέχθεια της για την Tate και στις χειρονομίες της αλλά και στον τρόπο που τσακωνόταν με το παραμικρό μαζί της, όπως και ο προπονητής της Edmond Tarvedyan.

Μια συμπεριφορά που είχε κοστίσει στη Ronda αφού τουλάχιστον εκείνη την εποχή πολύς κόσμος την γιούχαρε. Ενδιαφέρον είναι ότι ενώ η Ronda κέρδισε και 2η φορά την Miesha Tate, η δεύτερη είναι που θα κέρδιζε την ζώνη από την Holy Holm στην αμέσως επόμενη μάχη της τελευταίας αφού εκθρόνισε την Ronda.

Βέβαια και αυτή στη συνέχεια έχασε την ζώνη από την Nunez και μετά από άλλη μια ήττα αποσύρθηκε. Tate και Rousey είναι ίδια «σειρά» ουσιαστικά και περιμένουμε να δούμε αν Ronda θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, ή είναι έτοιμη για νέα στέψη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=W9KHt-TVFuY