16/04/2024

Όλα τα λεφτά το UFC 156 αυτό το Σάββατο (Video preview)

Έχει πάρει φόρα για τα καλά το UFC μέσα στο 2013 που φαίνεται να θέλει να αφήσει πίσω το μέτριο (κυρίως λόγω τραυματισμών) 2012.  Αυτό το Σάββατο, θα μας παρουσιάσει μία επική κάρτα:

Main event, το Superfight μεταξύ του κορυφαίου Pound for pound, Jose Aldo (21-1 με 14 σερί νίκες) και του τέως Lightweight πρωταθλητή της διοργάνωσης Frankie Edgar, που κάνει ντεμπούτο στη νέα κατηγορία κατευθείαν στα βαθιά.  Δύο εξαιρετικοί μαχητές σε ένα ζευγάρωμα που σπάνια βλέπουμε ακόμη και στο UFC.

Πριν από αυτούς ο τεράστιος Alistair Overeem επιστρέφει στο UFC, μετά τον αποκλεισμό του για χρήση απαγορευμένων ουσιών και την αποχή για περισσότερους από 12 μήνες. Αντίπαλός του ο «Bigfoot» Silva σε μία πραγματική μάχη γιγάντων.

Όμως η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, ο Rashad Evans θα αντιμετωπίσει τον Little Nog έναν από τους βετεράνους του Pride ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δούμε δύο από τους κορυφαίους welterweights, τον Jon Fitch και τον Demian Maia, να μπαίνουν στο κλουβί.  Ο πρώτος είναι εξαιρετικός παλαιστής με έμφαση στο δυνατό και χωρίς ρίσκα παιχνίδι όπως ο Maia είναι από τους καλύτερους Grapplers όλων των εποχών και το BJJ του είναι τόσο καλό που η δύναμη του Fitch μπορεί να του βγει τελικά σε.. αδυναμία..

Τέλος, στην αρχή της Main Card θα κονταροχτυπηθούν δύο κορυφαίοι Flyweights, o Joseph Benavidez και ο  Ian McCall.

 

Γενικά όλη η κάρτα αγώνων είναι εξαιρετικη:

 

Sport24.gr/UFC

UFC Featherweight Champion Jose Aldo vs. Frankie Edgar
Rashad Evans vs. Antonio Rogerio Nogueira
Alistair Overeem vs. Antonio Silva
Jon Fitch vs. Demian Maia
Joseph Benavidez vs. Ian McCall

Prelim Card (Facebook)
Evan Dunham vs. Gleison Tibau
Jay Hieron vs. Tyron Woodley
Bobby Green vs. Jacob Volkmann
Yves Edwards vs. Isaac Vallie-Flagg
Εdwin Figueroa vs. Francisco Rivera
Chico Camus vs. Dustin Kimura