26/04/2024

Ψήνεται μάχη Jones vs Werdum;

Έχει πει πολλές φορές ο Light Heavyweight πρωταθλητής του UFC Jon Jones ότι θέλει κάποια στιγμή να ανέβει στην Heavyweight κατηγορία και το επανέλαβε πρόσφατα βάζοντας στόχο τον νέο Interim Πρωταθλητή Fabricio Werdum.

«Υπάρχουν πολλοί Heavyweights που θα μπορούσα να κερδίσω. Πολλοί άλλοι θα με δυσκόλευαν πάρα πολύ ή θα με κέρδιζαν. Ειλικρινά, είμαι πιο μικρόσωμος από όλους αυτούς.  Με κάποιον σαν τον Werdum θα έπαιζα μαζί του κάθε μέρα, όλη μέρα. Γιατί; Γιατί δεν είναι από τους πιο μεγαλόσωμους. Αυτοί που πιστεύω ότι θα με ζόριζαν είναι οι βαριοί μαχητές. Όχι απαραίτητα η πιο ταλαντούχοι. Πας και για το takedown, Κάνουν sprawl και θα πρέπει να ξοδέψεις τόση ενέργεια για να το ολοκληρώσεις.»

Φυσικά ο Βραζιλιάνος δεν άργησε να απαντήσει.

«Δεν ξέρω γιατί δεν το είπε αυτό πριν γίνω πρωταθλητής. Το είπε τώρα αλλά θα τον αντιμετώπιζα σίγουρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει να ανέβει κιλά βέβαια. Ο μεγαλύτερος μου στόχος είναι να αντιμετωπίσω τον Cain Velasquez για να ενώσω τις ζώνες μας. Ο Dana White έχει ήδη δηλώσει ότι θα γίνει αυτό τον Ιούνιο. Οπότε δύσκολο να γίνει τώρα η μάχη με τον Jones.  Νομίζω ότι το είπε απλά για να το πεί. Είπε ότι θα με αντιμετώπιζε κάθε μέρα κι όλας οπότε μάλλον θέλει να προπονηθεί μαζί μου.  Για να παλεύεις κάθε μέρα πρέπει να είναι στην προπόνηση έτσι; Αν θέλει να προπονηθεί μαζί μας και ντρέπεται να το πει δεν πειράζει. Είναι καλοδεχούμενος, είμαστε στο Ηuntington Beach στο Kings MMA. Μπορεί να προπονείται μαζί μας κάθε μέρα» είπε γελώντας».

Πως την βλέπεται μια τέτοια μάχη;