25/04/2024

«Χωρίς Dana δεν υπάρχει UFC»

O Tito Ortiz αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ανοικοδόμησης του UFC από το μηδέν στο σήμερα. Εκτός όμως από φοβερός μαχητής και εξαιρετικά εμπορικός ο Tito δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του οργανισμού τον Dana White. Διαφωνίες, συγκρούσεις και γενικά πολλά αγκάθια στις σχέσεις του.

Αλληλοσεβασμός όμως υπάρχει στο 100% αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Tito ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πουληθεί το UFC σε εταιρίες κινεζικών συμφερόντων. Ο MMAer ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως ο Dana… φταίει που το UFC είναι πετυχημένο. Σημειώνει πως εάν οι Κινέζοι πάρουν το UFC τότε καλά θα κάνουν να κρατήσουν τον πρόεδρο στη θέση του διαφορετικά το σόου θα καταστραφεί.

Ο Tito επίσης είπε ότι και οι Fertitta που είναι οι ιδιοκτήτες ξέρουν ότι χωρίς τον Dana White σίγουρα το UFC, σήμερα δεν θα υπήρχε, τουλάχιστον στη μορφή που το κοστολογεί κοντά στα 4 δις δολάρια.

Μπορεί ο Tito να κοντραρίστηκε όσο λίγοι με τον πρόεδρο του UFC και να εμφανίστηκε μάλιστα και με το μπλουζάκι που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά ο μαχητής δεν αφήνει στην άκρη το γεγονός πως ο Dana ομολογουμένως τρέχει το event ρολόι και από τα… τάρταρα έχει καταφέρει να το κάνει το καλύτερο προϊόν μάχης στον κόσμο.