23/04/2024

Χρ. Αθανασοπούλου για GFC 4: Το κλουβί φαίνεται εντυπωσιακό και «αγριεύει» τα πράγματα!

Αισιόδοξη και ορεξάτη ήταν η Χριστίνα Αθανασοπούλου στις δηλώσεις της στο fightsports.gr για την επερχόμενη μάχη της στο GFC 4 στις 18 Μαΐου κόντρα στην Τζένη Τασίδου. Η πατρινή πρωταθλήτρια πιστεύει ότι το ΜΜΑ κλουβί δεν θα επηρεάσει το μαχητικό της στυλ ενώ με δεδομένη την εμπειρία και τις διακρίσεις αυτής και της αντιπάλου της, αναμένει μία εντυπωσιακή μάχη.

Διαβάστε την κουβέντα μας 3 βδομάδες περίπου πριν από το μεγάλο event.

Kαταρχήν, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι σήμερα, πως πάει η προετοιμασία για το GFC 4?

Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση .. Δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μου Μαράτο Σωτήρη και με τους γυμναστές μου Αλίνα και Νίκο Ανδριακόπουλο στο Planet fitness Gym όπου μέρα με την μέρα νιώθω όλο και πιο ανεβασμένη..

Πως σου φαίνεται η καινοτομία της διεξαγωγής αγώνων πυγμαχίας και άλλων στυλ σε κλουβί για ΜΜΑ;

Είναι όντως μια καινοτομία ..Φαίνεται εντυπωσιακό και «αγριεύει» λίγο τα πράγματα..Άλλωστε αυτό αντιπροσωπεύει και το GFC όπου είναι από τις κορυφαίες διοργανώσεις με τους κορυφαίους αθλητές!

Περιμένεις να αλλάξει καθόλου το παιχνίδι σου ότι δεν θα είσαι μέσα σε ρινγκ αυτή τη φορά;

Δεν θέλω να λέω και μεγάλα λόγια διότι δεν έχω ξαναβρεθεί σε κλουβί..πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα, όλα είναι στο μυαλό.. Εγώ θα μπω να παίξω πυγμαχία όπως και η αντίπαλος μου & οι δυο είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο..

Στην προετοιμασία σου θα ενσωματώσεις και το κλουβί ώστε να είσαι πιο έτοιμη;

Λίγο δύσκολο να βρω στην Πάτρα κλουβί… Οπότε συγκεντρώνομαι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι που θα παίξω και όχι στο που θα παίξω..

Με την Tζένη έχει ξανασυναντηθεί σε  άλλες διοργανώσεις ερασιτεχνικής πυγμαχίας όπως μας είπε και η ίδια, πιστεύεις ότι εκείνες οι εμπειρίες θα παίξουν κάποιο ρόλο σε αυτή σας την επαγγελματική μάχη ή δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση σήμερα πια;

Έχουμε συναντηθεί όντως στο παρελθόν … Και σαν αντίπαλες για ένα χρόνο και σαν συναθλήτριες στην εθνική σε διαφορετικές κατηγορίες. Με την Τζένη είχαμε κοινή πορεία για περισσότερο από 5 χρόνια η καθεμιά πρωτοπόρος στην κατηγορία της ..Την γνωρίζω και την αναγνωρίζω σαν αθλήτρια οπότε θα είναι ένα πολύ δυνατό και εντυπωσιακό παιχνίδι..

Γενικά πως βλέπεις να εξελίσσεται η μάχη σας και που νιώθεις αισιόδοξη ότι έχεις πλεονέκτημα;

Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις γιατί πρόκειται για μια έμπειρη πυγμάχο εξίσου οπότε δεν υπάρχει πλεονέκτημα η μειονέκτημα ..και η Τζένη και εγώ έχουμε διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων .. Αυτό τα λέει όλα!!!

Μιας και το event στην καρδιά του έχεις τις ΜΜΑ, εσύ παρακολουθείς γενικότερα το άθλημα; Έχεις προπονηθεί ποτέ;ξεχωρίζεις κάποιους Έλληνες ή ξένους μαχητές ΜΜΑ;

Όχι ποτέ μου δεν έχω επιχειρήσει να κάνω προπόνηση MMA… Είναι όντως εντυπωσιακό αλλά δεν είναι και στις προτιμήσεις μου, θα παρακολουθήσω καθαρά αν τύχει…
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, επειδή δεν είναι και στις προτιμήσεις μου οπότε δεν έχω και την αντίστοιχη άποψη απλά από 2 αγώνες που έτυχε να δω εδώ στην Ελλάδα θεωρώ πως ο Νεστορας Μπατζέλας είναι άτρωτος .. Και έχω ακούσει εξίσου καλά λόγια και για τον Σοκώλη.. μέχρι εκεί …