26/04/2024

Χριστίνα Παπασωτηρίου: Από το μπάσκετ στις MMA με όνειρα να διακριθεί

Η αθλήτρια της Hellas Top Team Χριστίνα Παπασωτηρίου  μεταπήδησε από το μπάσκετ στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων μόλις πριν από 15 μήνες.


Ξεκίνησε με το kick-boxing αλλά γρήγορα την κέρδισαν οι MMA. Η δεύτερη Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην WMMAA στην Ισπανία έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Κ. στις 15-16 Δεκεμβρίου δηλώνοντας συμμετοχή στα στυλ Low- Kicks & K-1 rules στην Β’ κατηγορία στα -65 κιλά . Κατέκτησε την πρώτη θέση και στα δύο στυλ αποκομίζοντας εμπειρίες .

Η ίδια δηλώνει:«Τα μαχητικά αθλήματα με έχουν κερδίσει ολοκληρωτικά . Οι προπονήσεις μου είναι καθημερινές πρωί –απόγευμα πλέον. Ο δάσκαλός μου Δημητρίου Δημήτρης γρήγορα πίστεψε σε εμένα και με έβαλε να αγωνιστώ στους πρώτους έξι μήνες ενασχόλησής μου τόσο στο kick-boxing  όσο και στις mma. Βήμα –βήμα προχωράμε καθώς αγωνίζομαι και στα τρία στυλ mma, grappling & kick-boxing.

Πρόσφατα κατέκτησα το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Κ. στα στυλ low-kick & K-1 ενώ μόλις δύο εβδομάδες πριν είχα αγωνισθεί στο κλουβί της Π.Ο.ΜΜΑ.

Στόχος μου είναι να ξεχωρίσω ως αθλήτρια των mma πρώτα στην χώρα μου και έπειτα στο εξωτερικό και πιστεύω ότι με την καθοδήγηση του δασκάλου μου και την συνεχή προπόνηση και αγωνιστική δραστηριότητα θα  καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον δάσκαλό μου και όλη την Hellas TopTeam που με έχει αγκαλιάσει και με βοηθάει σε αυτό».