25/04/2024

Χρήστος Πλασάρης: «Φοβερή εμπειρία το τουρνουά του CFO»

Ενθουσιασμένος και συνάμα πεισμωμένος είναι ο Χρήστος Πλασάρης (φωτό: Μπάρδας Χρήστος) μετά τη συμμετοχή του στο lightweight τουρνουά του CFO, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά χάνοντας με απόφαση από τον Αλέξη Σαββίδη μετά από μία πολύ κοντινή μάχη.

«Είναι το πρώτο τουρνουά που έπαιξα ναι, ήταν φοβερή εμπειρία με γέμισε συναισθήματα, εμπειρίες και με έκανε να πεισμώσω και να αφοσιωθώ ακόμα παραπάνω στην προπόνηση» τονίζει στο fightsports.gr ο Χρήστος για την πρώτη εμπειρία από ένα ΜΜΑ τουρνουά.

Μία συμμετοχή που μπορεί να μην τον κούρασε ιδιαίτερα αλλά του κόστισε έναν μικροτραυματισμό που τον επηρέασε και στη δεύτερη μάχη.

«Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός δεν κουράστηκα πολύ στο τουρνουά πιστεύω από θέμα φυσικής κατάστασης ήμουν στα καλύτερα μου! Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι δέχτηκα ένα γόνατο στο στομάχι στο πρώτο αγώνα το οποίο με έκανε να έχω πρήξιμο και να μην μπορώ να αποδώσω στην όρθια μάχη στον δεύτερο, για αυτό και πιστεύω ότι έχασα. Δεν τραυματίστηκα πουθενά, ευτυχώς ακολουθούν λίγες μέρες ξεκούρασης και μετά πάλι μπαίνουν δυναμικά με ακόμα ποιο πολύ πυγμή και θέληση στην προπόνηση.»

Όσον αφορά την ίδια την διοργάνωση, οι εντυπώσεις του ήταν θετικές αν και εξέφρασε και αυτός την προτίμησή του στο κλουβί για τις ΜΜΑ και όχι στο ρινγκ.

«Ήταν ωραία διοργάνωση μπορώ να πω! Πιστεύω πως είχε θέαμα, γίνανε όμορφα παιχνίδια και υπήρχαν πολλά πράγματα να δει ο κόσμος από υποταγές, νοκ αουτ και παιχνίδια που κρίθηκαν στα σημεία, το μόνο που με στενοχώρησε ήταν πως δεν έγινε σε κλουβί, εκεί θα υπήρχε ακόμα περισσότερο θέαμα.»

Τέλος, δηλώνει έτοιμος και για την επόμενη πρόκληση του:

» Εφόσον είμαστε καλά και δεν τραυματιστήκαμε και μιλάω στον πληθυντικό γιατί πάντα βάζω και τον προπονητή μου γιατί αθλητής και προπονητής πρέπει να είναι ένα πάντα, είμαστε έτοιμοι για κάθε νέο αγώνα-πρόταση και πανέτοιμοι για κάθε πρόκληση.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω ευχαριστώντας κάποιους ανθρώπους, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω το Αρμαγος gym και Armagos team που με στηρίζει, πάνω από όλα ευχαριστώ τους δασκάλους μου Κώστα Αρμάγο και τον αδελφό του Γιώργο Αρμάγο που καθημερινά στερούνται ώρες ακόμα και από την προσωπική τους ζωή για να μας προπονούν. Ευχαριστώ πολύ ιδιαίτερα τον δάσκαλο Κώστα που με έχει βοηθήσει πολύ και στην ζωή μου εκτός ρινγκ στη συνέχεια ευχαριστώ πολύ τους γονείς και τους φίλους μου που με στηρίζουν σε κάθε βήμα και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές μου που πιστεύουν σε εμενα! (Armagos Gym,Παπαρουνα Bar-Restorant, Agiomotors, Ελευθεριου Α.Ε, Αλλο Θεμα Bar, Nutri science)»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ CFO

Plasaris

 http://www.youtube.com/watch?v=OPNK4FICayU