25/04/2024

Χείμαρρος η ομάδα του Aldo: Κανείς δεν έχει το θάρρος του Jose!

Με μία επιστολή-κόλαφος στο διαδίκτυο ο Andre Pederneiras, προπονητής του Βραζιλιάνου, τα «χώνει» στους επικριτές του Jose Aldo για την ήττα με τον Conor McGregor. Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:

«Βλέπω σχόλια από ανθρώπους που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ. Κι αν το έχουν κάνει, δεν έφτασαν πουθενά. Ο Aldo έδειξε τον δρόμο των τίτλων σε όλη την Βραζιλία στις ΜΜΑ. Το μόνο που σας ζητάω είναι να σεβαστείτε αυτόν τον σπουδαίο πρωταθλητή. Γι’αυτούς που λένε ότι ήταν στημένο το ματς, δεν αξίζουν καν της προσοχής μου. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν προλάβαμε να δείξουμε την δουλειά που κάναμε. Δεν υπάρχει κάποια τεχνική, κάποιο πλάνο. Απλά δεχτήκαμε ένα χτύπημα στο σαγόνι. Αυτά συμβαίνουν συνέχεια. Αν γινόταν το αντίθετο τώρα θα μας αποθέωναν. 

Πρέπει να καταλάβουμε πως ο Aldo πάνω απ’όλα είναι άνθρωπος. Αυτοί που τον κριτικάρουν πρέπει να σκεφτούν πως αυτός ο άνθρωπος ήρθε από το Ρίο, χωρίς τίποτα, έμενε στο γυμναστήριο, κοιμόταν στο πάτωμα και ξυπνούσε αργά για να μην πεινάει, επειδή δεν είχε χρήματα να φάει πρωινό! Αυτοί που μιλούν για ντροπή, έχουν το θάρρος του Jose; To μήνυμα μου είναι να σηκωθούν από τις καρέκλες και τους υπολογιστές, να πετάξουν τα τηλέφωνα και θα καλυτερέψει η ζωή τους. Θέλουμε λιγότερες κριτικές από ανθρώπους του καναπέ»!