20/04/2024

Χαρά «The Lion» Δημητρούλα: Mε τεχνική αλά…Ronda και τεχνικό νοκ άουτ νίκησε στο GFC

Σαν το παλιό καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός η Χαρά Δημητρούλα γίνεται και καλύτερη στους αγώνες της, με νέα νίκη επί της Iταλίδας Maria Collona Vitorra στο χθεσινό GFC 8. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο της ομάδας της για την επιτυχία:


«Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη στην μεγάλη διοργάνωση GFC η Χαρά Δημητρούλα σε διεθνή αγώνα mma με αντίπαλο την έμπειρη αήττητη Ιταλίδα αθλήτρια Maria Collona Vitorra με συνεχείς νίκες.

Η «the lion «είπε και το έκανε ότι θα της κόψει το σερί.  Ο αγώνας τελείωσε στις αρχές του δεύτερου γύρου καθώς η Ιταλίδα αδυνατούσε να συνεχίσει από τα δυνατά χτυπήματα της Δημητρούλα ,δίνοντας της έτσι τη νίκη με τεχνικό ΚΟ.  Σύμφωνα με τους speaker της διοργάνωσης κ. Κατσινοπούλο και κ.Αλέξη Νικολακόπουλο τα ευθεία και δυνατά χτυπήματα της Δημητρούλα έκαναν την Ιταλίδα να οπισθοχωρεί και να θέλει να πάει το παιχνίδι στο έδαφος χωρίς να μπορεί να τα καταφέρει.

Απεναντίας η Δημητρούλα κατάφερε με μια εξαιρετική τεχνική του τζούντο , με τη γνωστή τεχνική της Ronda να πάρει το take down στον πρώτο γύρο .Αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να αδειάσει τη ν Ιταλίδα σωματικά και ψυχικά.

Και εκεί που η Ιταλίδα ήξερε ότι είχε να κάνει με μια αντίπαλο δυνατή στην όρθια μάχη ξαφνικά βρίσκεται στο έδαφος μετά από μία δύσκολη και εξαιρετική τεχνική.

Στον β’ γύρο το παιχνίδι ξεκαθάρισε και η Ιταλίδα εγκατέλειψε .Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Δημητρούλα και ο δάσκαλος του ΑΕΙΜΑΧΩΝ κ. Μαυρωνάς που ήταν γωνία στη Δημητρούλα και με τις συμβουλές του βοήθησε καθοριστικά στο παιχνίδι ,η Δημητρούλα έχει να δείξει πολλά ακόμα στο χώρο του ΜΜΑ».