19/04/2024

Χαρά Δημητρούλα: To Mejiro Gym επενδύει σε μένα και σύντομα θα παίξω σε μεγάλα promotion

H πιο ενεργή αθλήτρια στην Ελλάδα πέτυχε ένα σπουδαία διπλό πριν από λίγες μέρες μέσα στην Άγκυρα και αποδεικνύει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας της.


Ο λόγος για την Χαρά Δημητρούλα που έχει κάνει δύο εκπληκτικές χρονιές με νίκες και αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Μιλώντας στο Fightsports.gr ανοίγει τα χαρτιά της για τα μελλοντικά μαχητικά της σχέδια που όπως αποκαλύπτει δεν πρόκειται να είναι με Ελληνίδες αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Eπιστρέφεις με μία σπουδαία επιτυχία στην Τουρκία. Περίμενες να τελειώσεις το παιχνίδι τόσο εντυπωσιακά;

«Η νίκη μου μέσα στην Άγκυρα ήταν κάτι που το ήθελα. Επεδίωκα τη νίκη και είχα έρθει προετοιμασμένη όσο μπορούσα καλύτερα. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα μας δίνανε εύκολα νίκη λόγω έδρας και γι αυτό έπρεπε η υπεροχή μου να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να πιέσω την αντίπαλο να μη πάρει ανάσα -όπως και έγινε -για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα το εντυπωσιακό και να μου δώσουν τη νίκη με ξεκάθαρη υπέροχη.Ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε μετρήσει τουλάχιστον τρεις φορές την αντίπαλο αλλά δεν το έκανε, παρά μόνο στον τρίτο γύρο. Την έβλεπε να ζαλίζεται και έκοβε την ροή του παιχνιδιού χωρίς να την μετράει». 

Παίζεις συνεχώς αγώνες. Ποιος είναι ο στόχος σου στον χώρο των μαχητικών; Τι θέλεις να πετύχεις και που θα σε δούμε από εδώ και πέρα;

«Ασχολούμαι με τα μαχητικά σπορ επτά χρόνια και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι επαγγελματίας αθλήτρια στα στυλ Κ1 και ΜΜΑ. Η καθημερινότητα μου και η ζωή μου έχει καθαρά προπονητικούς στόχους και αγωνιστικούς, γιατί στόχος μας είναι οι μεγάλες διοργανώσεις με μεγάλα ονόματα του χώρου και εφόσον πιάνεις ένα τέτοιο επίπεδο όλα είναι ανοιχτά .Το να παίξω σε μεγάλες διοργανώσεις είναι πλέον πολύ κοντά. Η αρχή έχει γίνει …Επόμενος αγώνας μου Θεσσαλονίκη 4 Νοεμβρίου με αντίπαλο από Ουκρανία».

Υπάρχει κάποια Ελληνίδα αθλήτρια που θα ήθελες να παίξεις μαζί της ή κάποια ρεβάνς;

 «Νομίζω δεν θα ασχοληθώ ξανά με Ελληνίδες αθλήτριες από τη στιγμή που έχω παίξει με πολλές και τρεις κατηγορίες πάνω από τα κιλά μου ,όταν ήμουν ακόμη αρχάρια.

Το ίδιο και όταν έπαιξα στο εξωτερικό και στην Ολλανδία με αθλήτριες του Mike Gym και του Manhoef. Απο τότε λοιπόν παλεύω πολύ σκληρά και ρίσκαρα ,για να φτάσω ως εδώ σήμερα και να με μανατζάρει ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στον κόσμο ,το Mejiro gym και να επενδύει σε μένα.

Άρα όλες οι Ελληνίδες αθλήτριες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο με μένα ….να παίξουν με αθλήτριες του Glory και των μεγάλων διοργανώσεων ,βαρύτερες κατά δέκα κιλά και εγώ θα είμαι εδώ στα 51 κιλά και θα τις περιμένω να μοιραστώ μαζί τους τo ρινγκ ή το κλουβί.

Παντα δίπλα μου θα είναι οι προπονητές μου Στέφανος Αποστολάκης και Γεώργιος Μαυρωνάς ,ο Νάσος Αργυρόπουλος ,ο manager μου και φυσικά οι ομάδες μου Fight gym Atrotos και Αείμαχον».

Photo:Taffpictures