18/04/2024

Χάλασε κι άλλο main event του UFC… τρέχουν για τον αντικαταστάτη!

UFC 199 και μάχη τίτλου για τον Chris Weidman… τέλος. Αργά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε η είδηση του «Talk MMA» το οποίο έκανε λόγο για τραυματισμό και απόσυρση από τη μάχη με τον πρωταθλητή Rockhold του νούμερο ένα διεκδικητή.

Όντως, ο Luke Rockhold δεν θα παίξει τη ρεβάνς με τον Αμερικανό αντίπαλό του και σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων αυτός και το UFC πρέπει να αλλάξουν τα πλάνα τους.

Ο οργανισμός ψάχνει μαχητή και εντός των επόμενων ωρών λογικά θα υπάρξει… λευκός καπνός και θα ανακοινωθεί το όνομα του middleweight που θα διεκδικήσει τη ζώνη στις 4 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα επικρατέστεροι για να πάρουν την ευκαιρία είναι οι Ronaldo Souza (σ.σ. μόλις το περασμένο Σάββατο κέρδισε τον Belfort) και ο Michael Bisping που προέρχεται από αμφισβητούμενη νίκη τον περασμένο Φεβρουάριο κόντρα στον Anderson Silva.

Να θυμίσουμε πως ο Rockhold είχε κερδίσει με TKO τον περασμένο Δεκέμβριο και αυτή θα ήταν η πρώτη υπεράσπιση της ζώνης του. Το κοινό, αλλά και οι δύο μαχητές… διψούσαν για τη μάχη αυτή, αλλά η μοίρα τελικά είχε άλλα σχέδια για το UFC 199. Αξίζει να γνωρίζουμε πως στο co-main event της βραδιάς ο Dominick Cruz θα υπερασπιστεί τη ζώνη του κόντρα στον Faber.