28/03/2024

Φωτογραφίες από τα ζυγίσματα του THROWDOWN MMA 2!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χτες τα ζυγίσματα των μαχητών που θα συμμετάσχουν στο Throwdown MMA 2 σήμερα, Σάββατο 16/2, στο Στάδιο Γιώργος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι.

 

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το event: 

Στάδιο: Γεώργιος Στεφανόπουλος (πρώην Μαζαράκη) στο Περιστέρι. Β. Ηπείρου 28 & Γονατά, 10 λεπτά από το μετρό Αγ. Αντωνίου.

Ημερομηνία: 16 Φεβρουαρίου  Ώρα: Pre – Games 18.00  Main Event: 19.00

Εισιτήρια: 10 ευρώ στην είσοδο του even

Show:  Οι διοργανωτές θα τοποθετήσουν σε εξέδρα το οκτάγωνο κλουβί όπου θα εισέρχονται οι αθλητές περπατώντας στον υπερυψωμένο διάδρομο κάτω από τα φώτα , τα λέιζερ ,τα ρομποτικά και τον ήχο της μουσικής.

Τρεις κάμερες θα καλύψουν την διοργάνωση ώστε να μην χαθεί τίποτε από την δράση των αγώνων. Στο  χώρο γύρω από το οκτάγωνο θα τοποθετηθούν ροτόντες 7 ατόμων για τους χορηγούς και για τους Vip καλεσμένους .

Το γνωστό συγκρότημα «ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» (το οποίο δημιουργήθηκε από 3 φίλους τους οποίους πρωτογνωρίσαμε μέσα από το τήλε – reality «Bar», MEGA) θα ξεσηκώσει και θα δώσει μία αίσθηση party  με όλες τις επιτυχίες τους, η ατμόσφαιρα θα είναι το κάτι άλλο μέσα από ένα σκηνικό «αγκαλιασμένο» από τα φώτα, τα λέιζερ και τα ροντοτικά που θα πλαισιώνουν το οκτάγωνο κλουβί!

ΜΑΧΕΣ:  Εννέα αγώνες mma θα περιλαμβάνει το main event και 3 αγώνες muay thai. Οι αγώνες mma θα είναι διάρκειας δύο γύρων των πέντε λεπτών ενώ για το Thai τρεις γύροι των δύο λεπτών.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε οκτάγωνο κλουβί και οι καλύτεροι Έλληνες mma’ers θα διαγωνισθούν για την διάκριση και για μία θέση στο Max-Fight στην Βουλγαρία. Αθλητές από την Hellas Top Team , K-1 Brasa, Luta livre, Diamond Camp ,PetroutsosTeam και άλλες μεγάλες σχολές των mma θα σχηματίζουν την fightcard της διοργάνωσης , ενώ θα πλαισιωθεί με τρεις εκρηκτικούς αγώνες (για πρώτη φορά σε κλουβί) MuayThai με αθλητές από το DiamondCamp, NasCamp ,PliakosCamp και GitsasCamp.

Στα pre-games θα υπάρχουν αγώνες mma διάρκειας ενός πενταλέπτου και αγώνες MuayThaiδιάρκειας 3 γύρων x 1,5 λεπτό.

no images were found