26/04/2024

Φινάλε για την ΜΜΑ σειρά Κingdom μετά από τρεις σεζόν

Δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Kingdom για τέταρτη σεζόν, που έκανε εντυπωσιακό φινάλε αφήνοντας την καλύτερη γεύση στους φανς του είδους. 


Ο Byron Balasco κατάφερε να κρατήσει το απαιτητικό κοινό δίνοντας μία άλλη διάσταση πέρα από την αθλητική, στην σειρά που χαρακτηρίζεται ως δράμα και όντως είναι, διότι παρουσιάζει τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τους ανθρώπους στην Αμερική, ακόμα κι αν στο κλουβί φαίνονται αδάμαστοι.

Έτσι απέσπασε καλές κριτικές σε σύνολο 40 επεισοδίων σε τρία χρόνια. Να θυμίσουμε πως ξεκίνησε το 2014 με τον πρώτο κύκλο να προβάλει 10 επεισόδια. Η σειρά αφορούσε ένα συνοικιακό γυμναστήριο το  Navy St. MMA gym στο Venice Beach και ο πρωταγωνιστής ήταν ο κόουτς Alvey Kulina (Frank Grillo).Μαζί του και οι γιοι του Nick Jonas και Jonathan Tucker.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι σκηνές ήταν απολύτως ρεαλιστικές και οι ηθοποιοί έκαναν αρκετούς μήνες προπόνησης για να είναι πειστικοί. Ο δημιουργός της σειράς είπε σε πρόσφατη συνέντευξη πως στόχος του ήταν να περιλάβει αληθινά γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών.Ο στόχος επετεύχθη καθώς η σειρά θεωρήθηκε επανάσταση για το είδος της.