20/04/2024

Φήμες: Πότε και πού δίνει ο McGregor τη ρεβάνς στον Aldo

Τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) κυκλοφόρησε έντονη φημολογία στο διαδίκτυο για ρεβάνς του Conor McGregor με τον Jose Aldo.


Διάφορα φόρουμ που ασχολούνται με τις ΜΜΑ αναπαρήγαγαν ότι ο Conor McGregor δίνει ρεβάνς στον Jose Aldo, έπειτα από αναμονή τεσσάρων ετών. Οι δύο σπουδαίοι MMAer είχαν αναμετρηθεί τον Δεκέμβριο του 2015 και ο Ιρλανδός έγινε για πρώτη φορά πρωταθλητής, επικρατώντας με ιστορικό ΚΟ σε 13 δευτερόλεπτα.

O Jose Aldo μέχρι το ματς με τον Conor McGregor ήταν 10 χρόνια αήττητος και απόλυτος κυρίαρχος της featherweight κατηγορίας. Από τότε πολλά άλλαξαν…

Ο McGregor εκτόξευσε την καριέρα και σε δημοφιλία και οικονομικά, ενώ κατάφερε να στεφθεί διπλός πρωταθλητής και στην lightweight. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος έδωσε έξι ματς και έχασε τα τρία από Holloway δύο φορές και τελευταία από τον Volkanovski.

Όσον αφορά στην φήμη, λοιπόν, εικάζεται ότι οι δύο άνδρες θα χτυπηθούν σε ματς στην lightweight στο UFC 244 που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, εκεί που ο Conor McGregor είχε νικήσει τον Eddie Alvarez και ονόμασε τον εαυτό του champ champ.