25/04/2024

«Φέρτε Mousasi και Jacare στο Bellator»

Δύο κορυφαίοι μαχητές της middleweight κατηγορίας του UFC έχουν μείνει ελεύθεροι από τον οργανισμό και «φωνές» από το Bellator καλούν τους αρμόδιους να τους υπογράψουν στην δεύτερη κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση του κόσμου. 


Ο άνθρωπος που παρότρυνε τη διοίκηση του Bellator να κάνει… ελεύθερη μεταγραφή τους Mousasi και Jacare δεν είναι εκ της διοικήσεως, αλλά από το αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής της διοργάνωσης Rafael Carvalho δήλωσε πως ο ελπίζει ότι ο Scott Coker θα κινηθεί και θα καταφέρει να τους πείσει να υπογράψουν με το Bellator.

O Carvalho που υπερασπίστηκε τη ζώνη του το περασμένο Σάββατο… καταστρέφοντας τον Melvin Manhoef ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να έρθουν στην κατηγορία του οι δύο προαναφερθέντες και απάντησε: «Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν καλό για το promotion. Με αυτό τον τρόπο θα έδειχνε πώς αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια και πόσο ανταγωνιστικό μπορεί να γίνει στο μέλλον.»

Όσον αφορά τις δύο περιπτώσεις και ένα ενδεχόμενο διαζύγιο με το UFC τα πάντα θα κριθούν στα ποσά και το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα τεθεί στους μαχητές για να παίξουν με φόντο τον τίτλο της κατηγορίας. Ο Mousasi είπε πως είναι ελεύθερος, αλλά δεν θέλει να φύγει από το UFC αρκεί να πληρωθεί όσο του αρμόζει και να πάει για ζώνη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή του Souza που είπε ότι θέλουν χρήματα και κίνητρο που είναι ο «θρόνος» της κατηγορίας.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

O Lomachenko… παρήγγειλε όλους τους πρωταθλητές!

Φλοριάν Μάρκου: «Θα παίξω με τον άχρηστο να του σπάσω τα μούτρα»

Μια στο συκώτι και τέλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK