29/03/2024

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το Bellator η Καλλιονίδου

Ένα νέο συμβόλαιο με το Bellator για την Ελίνα Καλλιονίδου που μετά το πέρασμα της το 2016-2017 συμφώνησε ξανά με το κορυφαίο promotion. 


Η Gunner μετά τις δύο σερί νίκες της με εντυπωσιακό τρόπο, κατάφερε να μπει ξανά στο Bellator. Το ντεμπούτο της είχε κάνει με την Sinead Kavanagh, ενώ το δεύτερο ματς ήταν με την περίφημη Αnastasia Yankova, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Ένα διάλειμμα κόντρα σε Nalepka και Yan την φέρνουν ξανά στο προσκήνιο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο γεγονός για τις Ελληνικές MMA, καθώς η Καλλιονίδου είναι η μοναδική αθλήτρια της χώρας που αγωνίζεται στο συγκεκριμένο promotion.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

BELLATOR! I’m back again.. #kallionidou #bellator Είμαι 20 χρονων και πλέον αθλήτρια του BELLATOR … Είμαι έτοιμη για αυτο?? Είμαι έτοιμη για αυτη την πίεση?? Είμαι έτοιμη για μεγαλους αγωνες??? Ειμαι έτοιμη να ξεπεράσω κάθε όριο μου?? ..Ερωτήματα που θα πάρουν απάντηση ΜΟΝΟ από εμένα …..πάντα υπάρχει κάποιος που θα σε κρίνει και θα προσπαθήσει να σ καταστρέψει τα όνειρα σου (που νομίζει τουλάχιστον ότι μπορεί) , παλιά τα διάβαζα και τα άκουγα όλα τα σχόλια πλέον δεν δίνω σημασία σε τίποτα ..το μόνο πραγμα που με απασχολεί είναι να αποδείξω στον εαυτό μου ότι κάνουν λάθος. 🦍✊🏻🦍 @bellatormma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina.kallionidou 〰 (@k__elinaa) στις