27/04/2024

Υπάρχουν και… νέα για τον Jon Jones και την τιμωρία του

Καλεσμένος του Joe Rogan ήταν ο αντιπρόεδρος Υγείας και Απόδοσης των Αθλητών του UFC, Jeff Novitzky που μίλησε για το θέμα του Jon Jones. 


Ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Jeff Novitzky στην εκπομπή του Joe Rogan σχετικά με τον Jon Jones και την επικείμενη τιμωρία του από το UFC για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο αντιπρόεδρος Υγείας και Απόδοσης των Αθλητών του UFC επισήμανε ότι ο Jones παραθέσει αποδείξεις τότε δύσκολα θα του επιβληθεί ποινή τετραετούς αποκλεισμού για δεύτερο παράπτωμα. Ο Novitzky τόνισε ότι δεν βγάζει νόημα ένας πρωταθλητής του UFC όπως ο Jones που ξέρει ότι μπορεί να ελεγχθεί ανά πάσα στιγμή να… αυτοκαταστρέφεται κάνοντας χρήση για να εξαπατήσει τον αντίπαλό του και τη διοργάνωση.

Επίσης, σημείωσε ότι σε δεύτερο τεστ που έγινε στον Jones το δείγμα ήταν αρνητικό και πως επίσης η πρώτη ποσότητα που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν εξαιρετικά μικρή!

Τα δεδομένα για τον Jon Jones αλλάζουν από μέρα σε μέρα με τον ίδιο τον μαχητή να λέει πως στο τελευταίο ματς με τον Cormier δεν έκλεψε και έπεσε θύμα πλεκτάνης. Το 2018 είναι ενδιαφέρον από κάθε άποψη και εκτός και εντός κλουβιού.