26/04/2024

Τo Bellator θέλει τον Brock Lesnar!

Σας είχαμε γράψει ήδη ένα μήνα πριν ότι ο πρώην Heavyweight πρωταθλητής του UFC, Brock Lesnar, σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στο ΜΜΑ αφού τα οικονομικά δεδομένα του WWE έχουν αλλάξει και δεν γνωρίζει ο ίδιος κατά πόσο θα μπορέσει να βρει εκεί τα χρήματα που ψάχνει. Σε συνδυασμό με την απόλυτη θεραπεία των προβλημάτων υγείας που είχε και τις πάντα ανοιχτές πόρτες του UFC σε ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα που έχουν περάσει από το ρόστερ του η επιστροφή θεωρείται πιο πιθανή από ποτέ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο να παραμείνει στο WWE αλλά το ΜΜΑ είναι μια επιλογή και από ότι φαίνεται το UFC δεν είναι η μόνη.

Ο νέος πρόεδρος του Bellator Scott Coker μιλώντας με το Mmafighting.com επιβεβαίωσε ότι αν ο Lesnar γίνει free agent θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό της διοργάνωσης σίγουρα.

«Θα έλεγα ότι se κάθε μαχητής εκεί έξω που είναι αστέρας, όπως ο Lesnar, θα κάνουμε μια κουβέντα. Αν μπορούν να κουνήσουν την βελόνα (σ.σ. να αυξήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου) θα τους θέλουμε στο Spike TV. Νομίζω ότι αυτός κουνάει για τα καλά τη βελόνα. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμη την λάμψη του WWE πάνω του, είναι ακόμη αστέρας και αν γυρίσει και πει ότι θέλει να επιστρέψει και να προπονηθεί σοβαρά τότε θα κάτσουμε να μιλήσουμε»

Αυτό το ενδεχόμενο δεν έχει διαφύγει της αντίληψης του Dana White που πρόσφατα σχολίασε ότι ο Lesnar θέλει να παίζει με τους καλύτερους και γι’ αυτό θα προτιμήσει σίγουρα το UFC αντί του Bellator αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

Ο Lesnar τα τελευταία χρόνια έχει ένα Lifestyle πολύ διαφορετικό από πριν αφού το συμβόλαιό του στο WWE του δίνει πάρα πολλά χρήματα για λίγες (σ.σ. σχεδόν part time) εμφανίσεις και ακόμη και αν ανανεωθεί τον Μάρτιο ο Αμερικάνος θα έχει να κάνει μια δύσκολη επιλογή αφού μόνο και μόνο λόγω του ονόματος του, αν επιστρέψει στο UFC αυτή τη φορά δεν θα βρει τόσο ευνοϊκό δρόμο όπως πριν. Η Heavyweight κατηγορία είναι πια πολύ πιο γεμάτη με «δολοφόνους» και πολύ πιο γρήγορα από πριν θα πρέπει να ξαναβρεί έναν από αυτούς μπροστά του.

Από την άλλη το Bellator θα του προσφέρει ένα πολύ πιο «φιλόξενο» περιβάλλον. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση, η VIACOM έχει περισσότερα χρήματα από το UFC και το WWE μαζί  ενώ το Bellator είναι ξεκάθαρα διαθέσιμο να φροντίσει την «διαμονή» του στην ήδη ασθενή heavyweight κατηγορία του.

Το θέμα είναι… τι θα διαλέξει ο Lesnar;