29/03/2024

Τόσα αναμένεται να βγάλουν Mayweather και McGregor

O Dana White σε συνέντευξη του κλήθηκε να προσδιορίσει πόσα περίπου θα είναι τα κέρδη των Conor McGregor και Floyd Mayweather εάν τελικά συναντηθούν στο ρινγκ για αγώνα πυγμαχίας. 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του UFC που μίλησε στο «The Herd» οι δύο πλευρές θα έχουν να μοιραστούν ένα ποσό κοντά στα 200.000.000 δολάρια.

Ο Dana πιστεύει ότι ο Mayweather θα βγάλει λίγο πάνω από 100.000.000 δολάρια ενώ ο Conor θα γίνει πλουσιότερος κατά 80.000.000 δολάρια…

Αστρονομικά ποσά για ένα παιχνίδι που δεν βρίσκεται καν σε συζητήσεις μια και ο Dana αποκάλυψε στη συνέντευξή του πως πρώτα θα συμφωνήσει με τον Conor McGregor τα διαδικαστικά και έπειτα θα μπει για σ’ένα δωμάτιο και θα κλειδωθεί για ώρες με τους ανθρώπους του Mayweather για να γίνει το τελικό deal.

Επίσης, ο πρόεδρος του UFC ξεκαθάρισε ότι το UFC δεν θα έχει σχέση με τον αγώνα μια και πρόκειται για αγώνα πυγμαχίας, αλλά τα διαδικαστικά θα τα τρέξει αυτός, γιατί ο Conor είναι μαχητής του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως Dana White είπε ότι κάνει ενέργειες για να γίνει ο αγώνας γιατί ο Conor είναι από τα παιδιά που ήταν πάντα εκεί για το UFC και ξελάσπωσε αρκετά σόου που ήταν έτοιμα να ναυαγήσουν. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του κόσμου των ΜΜΑ είπε: «Ο Conor μου το ζήτησε και θέλει πολύ να το κάνει. Θα τον στηρίξω γιατί κι αυτός ήταν πάντα εκεί όταν χρειάστηκε και έσωσε μερικά σόου. Του υποσχέθηκα πως θα προσπαθήσω να το κάνω.» 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK