27/04/2024

Τόνυ Χριστοδούλου: «Θα του σπάσω τη μούρη!»

Εξαιρετικά αγριεμένος και με κακές διαθέσεις φαίνεται να προετοιμάζεται για την ΜΜΑ μάχη του στο XPLOSION της Κέρκυρας ο Τόνυ Χριστοδούλου ενάντια στον Κρίτωνα Βλάση. Όπως θα διαβάσετε και στην αποκλειστική συνέντευξη του παρακάτω, ο ελληνοαμερικάνος μαχητής νοιώθει προσβεβλημένος από τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόκληση από τον αντίπαλό του. Είναι η αλήθεια ότι βλέπουμε για πρώτη φορά τον Χριστοδούλου να είναι τόσο επιθετικός στις δηλώσεις του! Διαβάστε την μίνι συνέντευξη:

Τόνυ, φαίνεσαι ιδιαίτερα πωρωμένος για την μάχη σου στο XPLOSION. Κάτι έχει γίνει με τον αντίπαλό σου έτσι; 

Πρώτα από όλα με προκάλεσε. Προέρχομαι από μία οικογένεια μαχητών οπότε αν έχεις όρεξη για καυγά δεν θα χρειαστεί να το ψάξεις πολύ. Επίσης, άρχισε να μιλάει άσχημα για μένα. Σέβομαι το θάρρος του να παλέψει αλλά όταν αρχίζει να μιλάει και αφαιρεί τις πολεμικές τέχνες από την υπόθεση και το μετατρέπει σε μάχη είμαι παραπάνω από χαρούμενος να ανταποδώσω.

Οπότε πας στην Κέρκυρα με κακές προθέσεις; 

Ναι πάω εκεί να του σπάσω τη μούρη, δεν παίζω εγώ με αυτά. Θα του ρίξω ξύλο. Πάω εκεί να κάνω ζημιά με κάθε πιθανό τρόπο. Αυτή η μάχη είναι κάτι το προσωπικό και αν θέλει να μιλάει για μένα καλό θα είναι να το υποστηρίξει με τις πράξεις του γιατί εγώ θα το κάνω.

Υπάρχει προϊστορία μεταξύ σας; Έχει συμβεί κάτι παλιότερα; 

Δεν υπάρχει προϊστορία. Δεν ήξερα ότι υπάρχει καν μέχρι που μου είπαν το όνομά του. Δεν είναι στο επίπεδό μου και θα φανεί στο ξύλο που θα φάει εκεί.

Αυτή είναι η τελευταία σου μάχη στην Ελλάδα, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον; 

Ναι έχω παίξει 16 φορές στην καριέρα μου και αυτή θα είναι η 17η. Είμαι επιτέλους σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δούλεψα σκληρά για να το φτάσω. Αγαπάω το ελληνικό κοινό και το να μάχομαι στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου αλλά ια προχωρήσω στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου.

Πας στην Αμερική δηλαδή; 

Ναι. Είμαι στο ραντάρ του UFC αλλά έχω δρόμο ακόμη. Θέλω μερικές δυνατές μάχες πρώτα και αυτό σκοπεύω να κάνω.

Και τι αφήνεις πίσω σου; Πως είναι σήμερα ο κόσμος των ΜΜΑ; 

Ο ελληνικός ΜΜΑ κόσμος ανεβαίνει ακόμη και πρέπει να συνεχίζουμε να το προωθούμε και να φέρνουμε ποιοτικούς αθλητές. Πρέπει επίσης να στηρίζουμε τους μαχητές ώστε να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Το League of Warriors και το «The Battle» φέρνουν δύο εξαιρετικούς μαχητές και φίλους μου, τον Rodrigo Botti και τον Leon Del Gaudio. Επίσης, shows όπως το XPLOSION βάζουν και ΜΜΑ μάχες στο πρόγραμμά τους. Όλα αυτά είναι θετικά βήματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά χωρίς να μας βάζουν τρικλοποδιές η απληστία, η στενομυαλιά και πάνω από όλα η άγνοια!

Το κλείσιμο δικό σου! 

Θέλω να ευχαριστήσω τον σπόνσορα μου fightersdome.gr για την υποστήριξη του όπως και όλους μου τους συναθλητές και προπονητές. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GFC και σε όλα τα ελληνικά Μέσα που με στήριξαν. Ελπίζω να συνεχίζουν να το κάνουν και στο μέλλον.