24/04/2024

ΤΩΡΑ: Ανακοίνωσε το main event του Αμβούργου το UFC και είναι… heavy

Με ελάχιστη ώρα διαφορά μετά την ανακοίνωση της μάχης του Werdum με τον Ben Rothwell στο co – main event του UFC 203 το UFC ανακοίνωσε και το main event του Fight Night που θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα από το σόου του Cleveland. Στις 3 Σεπτεμβρίου λοιπόν στην ευρωπαϊκή μας γειτονιά και συγκεκριμένα στο Αμβούργο ο Andrei Arlovski (25-12, UFC 14-6) επιστρέφει μπροστά στο «δικό» του κοινό για να παίξει με Αμερικάνο…

Ο Αμερικανός αντίπαλος του ηττημένου από τον διεκδικητή πια της ζώνης της κατηγορίας Alistair Overeem θα επιχειρήσει να πατσίσει την ήττα, ίσως στο τελευταίο μπάσιμο της καριέρας του για τίτλο ως «maineventer» δεν είναι όποιος κι όποιος. Το UFC βάζει απέναντι στον «pit bull» τον έμπειρο Josh Barnett (34-8, UFC 6-3).

Η πορεία του «Babyfaced Assassin» δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αφού προέρχεται από ήττα στις 30 Ιανουαρίου από τον Rothwell ενώ κατά την επιστροφή του στο UFC, μετράει τέσσερις μάχες από το 2013 με δύο νίκες και δύο ήττες. Έχει καταφέρει να κερδίσει τους Mir και Nelson με ΤΚΟ και απόφαση αντίστοιχα. Οι ήττες προήλθαν από τους Rothwell όπως αναφέραμε παραπάνω και τον Travis Browne.

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr:

Ο Mayweather… έκλεισε το McGregor VS Floyd!

«Άρρωστα» νοκ – άουτ με τον εφιάλτη του hook

Πολύ ξύλο στο χθεσινό UFC (VIDEO)