25/04/2024

Τρελό σενάριο για Aldo VS Dominick Cruz!

Βραζιλιάνικα MME μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες μία φήμη που αν επαληθευτεί θα προκαλέσει πάταγο στην MMA κοινωνία. Πρόταση σε Aldo και Cruz να κοντραριστούν στις 30 Δεκεμβρίου λένε οι πρώτες αναφορές. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Dana White ήρθε σε επαφή με τον πρώην featherweight πρωταθλητή και τα είπαν ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις σχέσεις τους και να πάρει και ο Jose ένα παιχνίδι αντάξιο της αξίας του που θα του αποδώσει ένα πολύ καλό payday.

Εάν ισχύει πως το UFC πρότεινε μάχη στον Βραζιλιάνο με τον Dominick Cruz και μάλιστα στην κάρτα που θα διεκδικήσει τίτλο στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της η Ronda Rousey. Πρόκειται για το UFC 207 του οποίου οι αγορές PPV’s αναμένεται να ξεπεράσουν το 1.000.000, πράγμα που σημαίνει καλά χρήματα για όλους!

Πάντως, μην υπάρχει και έντονος ενθουσιασμός αφού υπάρχουν διαφορές που πρέπει να καλυφθούν μια και ο Cruz είναι πρωταθλητής της bantamweight κατηγορίας και προφανώς θα ζητήσει από τον Aldo να πέσει στα κιλά ή αν είναι τόσο καλή πρόταση να τα βρουν οι δύο ομάδες κάπου στη μέση.