25/04/2024

Τρελός καυγάς σε Ιταλική ΜΜΑ διοργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελά πράγματα συνέβησαν στην γείτονα χώρα κατά την διάρκεια της ΜΜΑ διοργάνωσης SLAM MMA που αποτελούν ντροπή για τον ιταλικό κόσμο των Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Σύμφωνα με όσα λέει το Middleeasy.com και όσα βλέπουμε και εμείς στο βίντεο είχαμε ένα τραγελαφικό αγώνα ΜΜΑ, από τους αθλητές, στον διαιτητή και την διοργάνωση.

Καταρχήν, κάποιος είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα στο κλουβί, οπότε κάποια στιγμή οι δύο τους «έφυγαν» έξω από το ρινγκ όπου ο ένας από τους δύο (αυτός χωρίς το δέσιμο στους αστραγάλους) έριξε και 2-3 αντικανονικά γόνατα μέχρι να τους επαναφέρουν… Έτσι για το καλό…

Επίσης, ο προπονητής του ίδιου μαχητή, σε όλη τη διάρκεια της μάχης είναι κολλημένος πάνω στο κλουβί, εκτός της επιτρεπόμενης θέσης και κανείς δεν του λέει τίποτα. Όπως κανείς δεν λέει τίποτα και στον αθλητή του για τα αντικανονικά γόνατα έξω από το κλουβί.

Ο διαιτητής είναι εξίσου απαράδεκτος. Εκτός ότι σταματάει συνέχεια τη μάχη χωρίς λόγο και κυρίως όταν ο μαχητής με το δέσιμο στους αστραγάλους έχει το πάνω χέρι, αποφασίζει κάποια στιγμή να διακόψει τη μάχη χωρίς λόγο την ώρα που η μάχη εξελίσσεται κανονικά στο έδαφος. Και ενώ ο διαιτητής προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να τους χωρίσει, ο από πάνω μαχητής ρίχνει μία εμφανέστατη κουτουλιά στον αντίπαλό του (αυτόν με το δέσιμο ντε!) και μερικά ακόμη αντικανονικά χτυπήματα!

Όταν σηκώνονται, ο άλλος που έχει δεχθεί όλες τις @#!@% μέχρι τώρα δεν αντέχει και προσπαθεί να χτυπήσει τον άλλον στην γωνία. Σαν αντίδραση ο ίδιος ο διοργανωτής (σ.σ. σύμφωνα με το Middleeasy) μπαίνει μέσα και αφού πάει κάτω με takedown αυτόν με το δέσιμο στα πόδια, του ρίχνει και μερικά χτυπήματα για δώρο…. εκεί απειλείται με σύρραξη όλη η διοργάνωση αλλά ο διαιτητής δίνει τη λύση ανακηρύσσοντας νικητή τον τύπο που ευνοήθηκε σε όλη τη διάρκεια της μάχης και που έκανε σχεδόν όλα τα αντικανονικά χτυπήματα…

Και εις ανώτερα!

Δείτε το βίντεο από το 14.30 και μετά: