29/03/2024

Τρεις UFC ματσάρες τίτλου για να γουστάρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το UFC πριν από τα μεγάλα του event ξεχωρίζει και ελευθερώνει παιχνίδια στο youtube με πρωταγωνιστές τους μαχητές που θα αγωνιστούν στα επικείμενα event.

Σήμερα το fightsports.gr επέλεξε για εσάς τρία φοβερά παιχνίδια τίτλου που έμειναν στην ιστορία. Μπορεί ο Weidman να είναι εκτός λόγω τραυματισμού από τη ρεβάνς με τον Rockhold, παρ΄όλα αυτά το πρώτο τους παιχνίδι αξίζει να το δείτε καθώς ο Luke παίζει αριστουργηματικά και κάνει μεγάλη ζημιά στον πρώην πρωταθλητή.

UFC 194: Ο αγώνας έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2015

https://www.youtube.com/watch?v=BbuYtY_hjmU

Ο Conor McGregor δεν θα είναι στο main event του επετειακού «200» όμως το UFC… ρέφαρε ποντάροντας σε μία από τις μεγαλύτερες έχθρες στην ιστορία του οργανισμού. Στις 9 Ιουλίου λοιπόν ο Jon Jones θα διεκδικήσει πίσω τον τίτλο του από τον Daniel Cormier. Η ρεβάνς ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Απριλίου, αλλά τελικά δεν εξαιτίας τραυματισμού του «DC». Στο πρώτο ματς μεταξύ τους παιχνίδι είχε κερδίσει ο «Bones».

UFC 182: Ο αγώνας έγινε στις 3 Ιανουαρίου του 2015

https://www.youtube.com/watch?v=jETFlZjABL0

Το τρίτο παιχνίδι που επιλέξαμε είναι με πρωταγωνιστή το πρόσφατο θύμα του Stipe Miocic. Ο Fabricio Werdum έκανε φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Cain Velasquez. Τον πήγε… τρένο ακόμη και στην όρθια μάχη εκεί που ο Μεξικανός θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους striker στην ιστορία των ΜΜΑ.

UFC 188: Ο αγώνας έγινε στις 13 Ιουνίου του 2015

https://www.youtube.com/watch?v=dxqfV4zBSgU

Συνωμοσία: Ταξιδευτής του χρόνου σε παιχνίδι του Tyson με… smartphone το 1995

Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής ο Golovkin

Ονομαστός από την Σμύρνη, ο πρώτος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας!