20/04/2024

Τραυματισμός… πέους και αποζημίωση!

Ο πρώην μαχητή του UFC, Waylon Lowe, απαιτεί 50,000 δολάρια κατόπιν σοβαρού τραυματισμού στο πέος εξαιτίας χρήσης προϊόντος που προμηθεύτηκε από Sex Shop.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Αμερικανός υπέστη εγκαύματα και σοβαρά τραύματα, τα οποία προκάλεσαν μόνιμη δυσλειτουργία του πέους του, σύμφωνα με ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Το μοιραίο προϊόν ονομάζεται Kama Sutra Pleasure Balm Prolonging Gel και ο Lowe (14-4) απαιτεί 50,000 δολάρια από τους κατασκευαστές, καθώς και από το κατάστημα της Φιλαδέλφειας, από το οποίο το προμηθεύτηκε.

Η μήνυση έχει κατατεθεί ήδη σε δικαστήριο της Φιλαδέλφειας, ενώ ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν έχει σχολιάσει τις ιδιαίτερες εξελίξεις. Εντούτοις, ο νομικός εκπρόσωπός του, Thomas R. Kline, δήλωσε: «Πρόκειται για προσωπικό θέμα, αλλά και για σημαντική απώλεια για έναν άνδρα από πάρα πολλές απόψεις. Πρόκειται για άνθρωπο που βγάζει λεφτά προσπαθώντας να αποφύγει τραυματισμό, οπότε γνωρίζει πώς να προστατευτεί. Αν μπορεί να συμβεί σε εκείνον, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε».

Τέλος σημειώνουμε πως ο Lowe προέρχεται από νίκη σε βάρος του Cameron Dollar (11-5) στο WSOF 2. Συνδύασε, μάλιστα, το ντεμπούτο του στους Featherweights με νοκ άουτ πρώτου γύρου.

Πηγή: Onsports.gr