25/04/2024

Τραυματίας ο Tito Ortiz, δεν παίζει με Rampage

Το πολυδιαφημισμένο πρώτο Pay per view του bellator χτύπησε παγόβουνο αφού σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Tito Ortiz τραυματίστηκε στον αυχένα και δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Rampage Jackson στο main event το επόμενο Σάββατο.

Μία μάχη που μπορεί να βρήκε πολλούς επικριτές αλλά ήταν αυτή που, καλώς ή κακώς, περίμεναν οι ιθύνοντες για να τραβήξει το pay per view κόσμο. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα βρεθεί νέος αντίπαλος για τον Rampage ή θα βγει και αυτός από την κάρτα, όπου σε αυτή την περίπτωση θα ακυρωθούν λογικά τα σχέδια για προβολή μέσω pay per view και να μεταδοθεί το show δωρεάν στο Spike όπως όλα τα άλλα Bellator.

Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετές βδομάδες στο καμπ του Rampage γι’ αυτή τη μάχη συμμετέχει και ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρέας Μιχαηλίδης ως sparring partner.

Φυσικά την εξέλιξη δεν άφησε ασχολίαστη ο πρόεδρος του UFC Dana White που Tweetαρε:

«Oh Boy, KARMA is a Bitch»

Ο White είναι γνωστό ότι είχε μεγάλη κόντρα και με τους δύο πρώην αστέρες του UFC, μια σχέση που έγινε χειρότερη όταν τους έκοψε και αυτοί μεταπήδησαν στο Bellator.

Μάλιστα δεν είναι λίγες φορές που οι δυό τους αντί να προμοτάρουν τη μάχη τους, έριχναν μπηχτές στον White.

http://www.youtube.com/watch?v=Qx4U7pUnC28

Όσον αφορά την υπόλοιπη κάρτα, από ότι φαίνεται θα παραμείνει ως έχει και αυτό είναι καλό για τους οπαδούς γιατί είναι ΓΕΜΑΤΗ από τα μεγαλύτερα ονόματα του Bellator.