25/04/2024

Τρία παιχνίδια και τέλος για ΜcGregor

Αυτό είναι το πλάνο του Ιρλανδού, που ξεμπερδεύει την επόμενη εβδομάδα με την κατηγορία της επίθεσης στο πούλμαν του UFC και καταστρώνει τα πλάνα της επιστροφής.


Συγκεκριμένα είναι γνωστό πως έχει κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και το παιχνίδι με τον Khabib Nurmagomedov αναμένεται να του δώσει σημαντική οικονομική «ανάσα».

Η συνάντηση του μάλιστα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ρωσία συνδέεται με το μεγάλο event που ετοιμάζουν στην χώρα, ίσως τον Οκτώβριο. Να θυμίσουμε πως έναν μήνα νωρίτερα γίνεται το UFC Fight Night στην Μόσχα.

Από εκεί και πέρα ο στόχος του McGregor είναι να παίξει τρία ματς και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Τα οικονομικά οφέλη είναι που τον κρατούν «ζωντανό» στο παιχνίδι και έτσι θα επιλέξει προσεκτικά τους αντιπάλους του.

Το ένα θα είναι με τον Khabib, λογικά στην Ρωσία, το δεύτερο θα είναι με τον Nate Diaz για να κλείσει η τριλογία και το τρίτο πιθανότατα με τον Georges St. Pierre, σε μία σύγκρουση διαφορετικών γενεών που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού.

Ενδεικτικό το γεγονός πως επιστρέφει, είναι οι σκληρές προπονήσεις επιδίδεται τον τελευταίο καιρό.

@conormcgregorfast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις

I will usually work towards the temple, but when training in the Gi, it is fun to work towards the limbs or the neck instead.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις