20/04/2024

Το GFC και στην Αμερική! Στηρίζει Χριστοδούλου

Το Greek Fighting Championship με πρωτοβουλία του mr. GFC Γιώργου Βεντούρα στηρίζει την προσπάθεια του Τόνυ Χριστοδούλου να κατακτήσει την ζώνη της αμερικάνικης διοργάνωσης N.E.F. στις 9 Νοεμβρίου.

Η κορυφαία ελληνική ΜΜΑ διοργάνωση είναι σπόνσορας του ελληνοαμερικάνου μαχητή σε αυτό τον αγώνα του, του εύχεται καλή επιτυχία και εις ανώτερα! Στην φωτογραφία τον βλέπουμε πριν την προπόνησή του στο φημισμένο Renzo Gracie Academy δίπλα στον μεγάλο δάσκαλο Vinicius Magalhes «Draculino» και τον Rafael Sapo Natal που θα αντιμετωπίσει τον tim Kennedy στο επόμενο UFC.

φωτογραφίαΟ Χριστοδούλου έχει αγωνιστεί σε 3 από τα 4 GFC events όντας ένα από τα κορυφαία superfights κάθε φορά, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι η ελληνική διοργάνωση ήταν αυτή που του έδωσε την ευκαιρία να κυνηγήσει την ΜΜΑ καριέρα του που τον οδηγεί σήμερα στα Αμερικάνικά κλουβιά.

Στις 25 Μαρτίου του 2011 στο GFC 1 επικράτησε εντυπωσιακά επί του ανερχόμενου τότε Βούλγαρου μαχητή Valentin Nikolov ο οποίος ήρθε στη μάχη με ρεκόρ 6 νίκες με 1 ήττα.

Στις 4 Ιουνίου το 2011 στο GFC 2 κέρδισε τον Γερμανό Marco Groh,  ενώ στις 19 Φεβρουαρίου το 2012 στο GFC 3 κέρδισε ακόμη έναν ανερχόμενο Βούλγαρo, τον Stanislav Enchev, που ερχόταν στην μάχη με ένα σερί 4-0.

GFC, Cage by Ventouras

Χρήστος Μπάρδας, GFC 5 Matchmaker