23/04/2024

Το καρέ της φωτιάς: Τέσσερα ματς στις ΜΜΑ από όλα τα στυλ

Μερικοί από αυτούς θεωρούνται ιερά τέρατα στα στυλ τους και τους φέρνουμε αντιμέτωπους με τους κορυφαίους ΜΜΑer στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε ποιους θα ήθελες να δεις μέσα στο κλουβί.

Ηλίας Ηλιάδης- Νίκος Σοκώλης

Μία μάχη που τσακίζει κόκαλα με τον Ηλία Ηλιάδη να θεωρείται όχι μόνο κορυφαίος Τζουντόκα στην Ελλάδα αλλά ίσως και ο κορυφαίος αθλητής τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Απέναντι του θα βρει την πιο αξιόπιστη λύση στις ΜΜΑ που ακούει στο όνομα Νίκος Σοκώλης και είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε στις εγχώριες ΜΜΑ.

Ελισάβετ Τελτσίδου- Ελίνα Καλλιονίδου

Η μία είναι η μεγάλη ελπίδα του Τζούντο στην Ελλάδα και σε συνέντευξη που της είχαμε κάνει παλαιότερα δεν απέκλεισε κάποια μέρα να αγωνιστεί στις ΜΜΑ. Ο λόγος για την Ελισάβετ Τελτσίδου που θα συναντήσει σε ονειρικό ματς την Ελίνα Καλλιονίδου που αυτή την στιγμή είναι η κορυφαία ΜΜΑer στην Ελλάδα.

 Δημήτρης Τριανταφύλλης- Τόνι Χριστοδούλου

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Καράτε κάνει Brazilian Jiu Jitsu, δεν το αποκλείουμε να έμπαινε στις ΜΜΑ διότι είναι ένας αθλητής ικανός να προσαρμοστεί σε όλα τα στυλ. Ο Δημήτρης Τριανταφύλλης εκτός από εξαιρετικός καρατέκα είναι ένας αληθινός υπεραθλητής.Από την άλλη, τον φέρνουμε απέναντι στο μεγαλύτερο όνομα των ΜΜΑ στην Ελλάδα τον Τόνι Χριστοδούλου που με την εμπειρία του UFC στην πλάτη μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες.

Γιώργος Τζάνος- Σταμάτης Μορούλης

Ο Γιώργος Τζάνος είναι επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής, με σούπερ στράικινγκ που μπορεί να σταθεί ικανό και μέσα στο κλουβί. Πολλοί είναι αυτοί που θα ζητούσαν μία μάχη απέναντι σε έναν πρωτοκλασάτο MMAer. Αυτός είναι ο Σταμάτης Μορούλης, που είναι πολυεργαλείο, ξεχωρίζει στην κατηγορία και θα γινόταν ματσάρα μεταξύ τους.